Miért van az hogy miután együtt vagyok a barátommal mindig olyan érzésem van mintha folyton pisilnem kéne?
Szerintem igaza van a dokidnak, krónikus hólyaghurutod van. Azért kell szeretkezés után pisilned, mert olyankor a hasi belső szervek is ellazulnak, a vízhólyag sem tartja meg olyan könnyen a vizeletet, mint alapjáraton.
Fogadd meg a dokid tanácsát, kezdd el szedni azt a gyógyszert és ha segít, akkor jól jársz. Ha nem, akkor meg úgyis visszajössz kérdezni és akkor kitalálunk valamit :-)
Nem tudom most a nevét, valami por, amit vízben kell feloldani, megiszom elalvás előtt és másnap reggelig nem pisilhetek. Meg valami antibiotikum.
De a krónikus hólyaghuruttal mit lehet kezdeni? Ez azért nem állapot, hogy most együtt vagyok a barátommal és utána meg ki sem tudok kelni az ágyból.Meg nem is tudok sehova elmenni, mert az ágy meg a wc között mozgok:S
Azért köszönöm
"Voltam doktornál, azt mondta, aki egyszer hólyaghurutos lesz, az utána mindig elkapja, mert hogy a coli baci az folyton ott van."
Ez nagyon régimódi felfogás. A vissza-visszatérő hólyaghurutba ma már nem kell beletörődni. Az a fránya baci mindenkinél ott van, de csak a nem megfelelő intimflórával rendelkezők betegszenek meg minduntalan. Márpedig azt többek között az antibiotikumok pusztítják el a kórokozókkal együtt, válogatás nélkül. Egy ilyen kezelés után a hüvelyflórát helyre lehet/kell állítani. Az egyik legjobb erre alkalmas szer a Protexin Gynophilus. Küldök egy linket, tanulmányozd az oldalt, és tisztábban fogod látni a folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!