Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az hogy miután...

Miért van az hogy miután együtt vagyok a barátommal mindig olyan érzésem van mintha folyton pisilnem kéne?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron hólyaghurutom volt. Elmentem doktorhoz. Kaptam antibiotikumot. Akkor elmúlt nem volt semmi panaszom. De mióta hideg van,annak ellenére, hogy folyton betűröm a polómat, meg rétegesen öltözöm, a suliban a sálamra ülök, meg mindenhol valamira ülök, nem csak úgy simán a székre. Ha együtt vagyok a barátommal, és hancúrozunk, utána majd összeszakadok, mert 5 percenként pisilhetnékem van, de nagyon csíp, és nagyon nagyon rossz. Mikor együtt vagyunk, utána nap már ezt érzem. Voltam doktornál, azt mondta, aki egyszer hólyaghurutos lesz, az utána mindig elkapja, mert hogy a coli baci az folyton ott van. De hát jól törlöm ki...Vizeletmintát nem is kért, csak azt mondta hogy ír fel gyógyszert, ha úgy érzem váltsam ki, és vigyázzak magamra. Most mit csináljak? Mert ez így nagyon rossz. ISzok gyógyteát, de hát nem lehet azzal élni...

2012. jan. 3. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem menj el másik orvoshoz... Nem tudom mi lehet a probléma. A gyógyszer használ? Mi írt fel? Ha eddig nem váltottad ki és tudod,hogy használ vagy most próbálnád ki váltsd ki! Remélem megoldódik a gond! :)
2012. jan. 3. 14:46
 2/7 bánomisén ***** válasza:

Szerintem igaza van a dokidnak, krónikus hólyaghurutod van. Azért kell szeretkezés után pisilned, mert olyankor a hasi belső szervek is ellazulnak, a vízhólyag sem tartja meg olyan könnyen a vizeletet, mint alapjáraton.

Fogadd meg a dokid tanácsát, kezdd el szedni azt a gyógyszert és ha segít, akkor jól jársz. Ha nem, akkor meg úgyis visszajössz kérdezni és akkor kitalálunk valamit :-)

2012. jan. 3. 14:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom most a nevét, valami por, amit vízben kell feloldani, megiszom elalvás előtt és másnap reggelig nem pisilhetek. Meg valami antibiotikum.

De a krónikus hólyaghuruttal mit lehet kezdeni? Ez azért nem állapot, hogy most együtt vagyok a barátommal és utána meg ki sem tudok kelni az ágyból.Meg nem is tudok sehova elmenni, mert az ágy meg a wc között mozgok:S

Azért köszönöm

2012. jan. 3. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
nem kell annyit hancurozni
2012. jan. 3. 15:03
 5/7 bánomisén ***** válasza:
Kérdező, leírtuk, mit lehet kezdeni a krónikus hólyaghuruttal: lehet rá szedni gyógyszert. Például azt a gyógyszert, amit az orvosod felírt.
2012. jan. 3. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:

"Voltam doktornál, azt mondta, aki egyszer hólyaghurutos lesz, az utána mindig elkapja, mert hogy a coli baci az folyton ott van."

Ez nagyon régimódi felfogás. A vissza-visszatérő hólyaghurutba ma már nem kell beletörődni. Az a fránya baci mindenkinél ott van, de csak a nem megfelelő intimflórával rendelkezők betegszenek meg minduntalan. Márpedig azt többek között az antibiotikumok pusztítják el a kórokozókkal együtt, válogatás nélkül. Egy ilyen kezelés után a hüvelyflórát helyre lehet/kell állítani. Az egyik legjobb erre alkalmas szer a Protexin Gynophilus. Küldök egy linket, tanulmányozd az oldalt, és tisztábban fogod látni a folyamatot.

[link]

2012. jan. 3. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok: Mint már mondtam kezd el szedni a gyógyszert és olvasd el amit az előttem válaszoló ajánlott!
2012. jan. 3. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!