18 éves vagyok. Napok óta rosszul érzem magam. Mitől lehet ez? Párommal utoljára december elején voltunk együtt.
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 14:22
1/7 anonim válasza:
hát ebből azért elég kevés dolog derül ki.
Mi a nemed?
Mit takar az hogy rosszul érzed magad?
fejfájás? hányás? hasmenés? gyengeségérzet?
Miért gondolod h köze van a szerelmi együttléthez?
iszol, eszel, pihensz eleget?
szóval kicsit fejtsd ki, mert az h valaki rosszul van, nagyon tág fogalom.
2/7 A kérdező kommentje:
18 éves lány vagyok.
Reggelente hányás, egész napos fejfájás.
Naponta 2 l vizet iszok, rendesen eszek, naponta 10-12 órát is képes vagyok aludni.
Amúgy a szerelmi együttléthez szerintem annyi köze van, hogy kedden kellett volna megjönnie..
2011. dec. 23. 15:03
3/7 anonim válasza:
Hát akkor talán elmehetnél egy terhességi tesztért a boltba.
4/7 A kérdező kommentje:
Csináltam előbb, de negatív lett..
2011. dec. 23. 15:29
5/7 anonim válasza:
Ha nm reggeli első vizeletből csináltad, akkor ismételd meg holnap a legelsőből.
6/7 anonim válasza:
Csináld reggeli első vizeletből, ha negatív, de a tüneteid nem múlnak, és nem jön meg egy héten belül, akkor menj orvoshoz, és azért mondd, hogy terhes lehetsz, mert a bolti teszt lehet fals negatív könnyen
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hát nagyon félek, hogy terhes vagyok, mert most kezdtem szeptemberben a fősulit és diploma utánra terveztük a babát. De ha most akar jönni, akkor megtartom azért. :)
2011. dec. 23. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!