Változó korban vagyok 52-éves, állandó hő hullámom van ömlik rólam a víz mit csináljak?
Feltétlen menj el a nőgyógyászhoz.
Anyum közel van a 70-hez de még mindig előjön néha.
Sajnos nem jut eszünkbe a cucc neve de régen amikor nála kezdődött akkor a doki valami tapaszt adott neki amit a feneke felé kellett ragasztania, hormonok voltak benne és az jó pár évig karban tartotta.
Szerintem egy nőgyógyásznak ismernie kellene azt a tapaszt. Érdeklődd meg.
Ez nem olyan hormon képzelheted, hogy egy tapaszban mennyi lehet, nem olyan sok ez egy felügyelt, elismert módszer nem kell pánikolni.Nem véletlen adják receptre.
A fogamzásgátlók is hormonokat tartalmaznak.
Bizonyos dolgoknál szükséges a pótlásuk, felügyelet mellett semmi baj nincs.
A változó kor szerintem is egy kicsit összetettebb dolog, mint hogy nyugtatókkal kezeljék.
Könnyen rászokik az ember és utána nehéz lejönni, én is szedem de másra.
Azt hiszem vannak más megoldások is.
De mi nem vagyunk orvosok ezt csak egy nőgyógyász tudná megmondani mi a jó.
Lehet, hogy egy belgyógyász is tud valamit, de ez a probléma igencsak a nőgyógyászra tartozik.
A tapaszok nem olyan erősek, mint a tabletták és a gyomrot is kímélik.
A kezelést megelőzően viszont nagyon komoly vizsgálatok kellenek, mammográfia stb.
Ma már kombinált hormon terápiát alkalmaznak kis mértékben és rövid ideig tehát nem végezhetik a páciens élete végéig ennek is megvannak a szabályai nem lehet a végtelenségig csinálni.
Egyébként hallottam hormonmentes tapaszról amiben valami gyógynövény kivonatok vannak az talán egy megfelelő alternatíva lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!