Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért nem jött meg a 2. menstru...

Mért nem jött meg a 2. menstruációm?

Figyelt kérdés
Az első menstruációm 2011. november 5-én jött meg. De második valamiért nem. És már január 8-a van és a harmadik sem jött még meg. Miért? Kíméljetek a rosszindulatú válaszokkal kérlek!
2012. jan. 8. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, nincsen semmi baj. idő kell annak hogy beálljon hogy mindig ugyan akkor jöjjön meg. Késhet,siethet, kimaradhat, akár még egy hónapban 2x is megjöhet
2012. jan. 8. 17:06
 2/12 anonim ***** válasza:
mert a kezdet, az ilyen, az is lehet, hogy 6 hónapig semmi nem lesz, ez teljesen normális, idő kell hozzá, hogy beálljon, hónapok is kimaradhatnak, kb. 1-1,5 év alatt fog beállni rendszeresre
2012. jan. 8. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Még rendszereződnie kell! Előfordul gyakran, hogy ilyenkor rendszertelen még! Nem kell aggódnod, hamarosan meg fog jönni! Bár lehet hogy akkor, mikor nem számítasz rá. :)
2012. jan. 8. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
nekem az 1. után 6 hónapig nem volt se híre, se hamva :) mivel már a többiek is írták, nem mondok újat azzal, hogy nyugodj meg .)
2012. jan. 8. 17:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem is november 5-én jött meg az elsö és még mindig várom a másodikat.
2012. jan. 8. 17:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vok.

De én mindig hordok magammal betétet hogy ne legyen baleset.Te is csináld ezt!

12/L

2012. jan. 8. 17:33
 7/12 anonim ***** válasza:
én november 6-án kezdtem :D és nekem a második dec.21-én jött meg szóval ne izgulj vmikor neked is meg jön :)
2012. jan. 8. 17:53
 8/12 anonim ***** válasza:
előző vok és azt elfelejtettem hogy hány éves vagy? :)
2012. jan. 8. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Azért mert idő kell míg rendszeres lesz a menstruáció. Lehet akár 2-3 év is.
2012. jan. 9. 07:40
 10/12 anonim ***** válasza:

szerintem sgít, ha leírom nekem hogy volt:

1:aug23

2:szept23(31napra)

3:dec02(70 napra, látod csomó kimaradt)

4:dec31(28 napra)

...

most itt vagyok, ha a logikánál maradok, akkor vagy megint sok kimarad, vagy január 28 körül jön meg.

Csak ne aggódj, az első mindenkinek más, mert még nem állt be a peteérés. Egyébként igen, toljára szilveszterkor jött meg, persze nem volt baleset mert még otthon megjött. De a buli nem volt felhőtlen :) mind1 ez csak 1 kis háttérinfo :D

2012. jan. 9. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!