Kimaradhat a menstruációm amiatt mert lefogytam?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben fogytam 5-6 kg-ot, most 17 körül van a BMI-m. A legutóbbi menstruációm kimaradt és elvileg a következőnek ma kéne megjönnie, de még semmi.
Egyetemista vagyok, zh-időszak közepén, lehet az idegeskedéstől is? Terhesség kizárt.
2011. dec. 3. 17:20
1/4 anonim válasza:
nagyon sok minden befolyásolhatja, mind amiket itt leírtál. szerintem előbb utóbb beáll, ha rendeződnek a dolgaid, ha nem nyilván orvoshoz kell fordulj!
3/4 A kérdező kommentje:
Kérlek a kérdésre válaszolj, én is tisztában vagyok azzal h hogy nézek ki.
2011. dec. 4. 14:39
4/4 anonim válasza:
Fölborult a hormonháztartásod. Tapasztalat. Amint a testtömegindexed 18,5 alá csökken, a szervezeted takarékra teszi magát, és abbamarad a menstruáció, megnő a tesztoszteron szint. mindenképpen vissza kell híznod, különben ne várj csodát, nem fog megjönni!
(én is megjártam ezt, ne akard tudni milyen az, mikor elkezded férfinak érezni magad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!