Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Huvelygombara valaki tud irni...

Huvelygombara valaki tud irni valami bevalt gyogymodot?

Figyelt kérdés
Mar rengeteg huvelytablettat kaptam de nm er semmit!valaki tud ajanlani valamit??6honapja szenvedek vele..orvostol orvosra jarok de egyik se tud mar mondani semmit...nem viszket viszont szuros szaga van es parommal mar nem tudjuk mit csinaljunk!rengeteg penzt kiobtunk mar az ablakon de nem ert semmit!valaki segitsen!
2012. jan. 7. 17:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Orvos tud rá gyógymódot vizsgálat után!
2012. jan. 8. 07:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Bocs, de itt többen nem tudnak olvasni?? Írja, hogy orvostól orvosig jár.

Kérdező bocsi az offért, tegnapi válaszoló vagyok, aki írta, hogy a párodat is kezeljék. kezelték őt már egyáltalán ezzel kapcsolatban?

2012. jan. 8. 15:58
 13/16 anonim ***** válasza:

12. Jó de milyen orvos már az aki nem tudja megállapítani, hogy mi baja van? Ránézett és random felírt valamit?

Ha vett kenetet, és az alapján írt fel valamit, neki és a partnerének IS (nekem annó kapásból azzal kezdték, hogy van barátom és ha van, akkor neki is írnak fel gyógyszert, akkor is ha nincs baja) és ennek ellenére sem gyógyult meg, ott az orvos valamit csúnyán félrenézett.

Ráadásul sok orvos.

Vagy nem hüvelygomba, mikor sokszor voltam hüvelygombás, olvastam, hogy cukorbetegség hatására is előjöhet, ahogy te is írtad, de vizsgáltak rá, szerencsére nem. Meg pl fogamzásgátló mellett is sűrűbben fordul elő, azt se írta,hogy szedi vagy sem?

A magánorvos nem jelent semmit, én is voltam, le se sz.art. Az sztk-s doki viszont rendes és lelkiismeretes. Dokitól függ.

2012. jan. 8. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát én is szeretném tudni milyen orvos az ilyen, de én is kb 10-nél jártam, mire az utolsó kikezelt.

Sajna kevés a lelkiismeretes és precíz, én hiába kértem hogy tenyésszék ki minden nyavalyára, csak arra lehet, ami a doki ráír a papírra, és ha ő csak 1 valamit ír rá a látottak alapján sajna én semmit nem tehet, max mehetek panaszt tenni, de attól még ugyanúgy szenvedek.

Egyébként engem is egy sztk-s doki tett rendbe, több magán után.

Utolsó előtti voltam

2012. jan. 9. 10:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem "gyógymód", hanem egy csomó jó tanács:

[link]

2012. jan. 9. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Köszi az életmódos infót.

Akkor azt hiszem az ott olvasottak alapján sejtem mi a baj nálam.. Miért van viszonylag gyakran.

Hiába mosakszik mindenki " akció előtt ", az izgalmi váladékban lehet gomba. Férjem szokott sörözni. És az az infó írja az étkezési dolgoknál....

2012. jan. 25. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!