Nagyon erős a vérzésem, mit tegyek? Ti hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Ma reggel úgy keltem fel, hogy teljesen átáztam, még a pizsamán is csupa vér volt. Nálam ez állandó problémát jelent, állandó félelmet, hogy mikor vérzem össze megint a bugyimat. Sehova nem szeretek ilyenkor menni, mert bármikor megtörténhet, hiába készülök fel.2012. jan. 7. 07:47
1/9 anonim válasza:
Semmiképp ne vegyél szárnyas betétet.Sűrűn nézd meg hogy mi van ott lent.estére pedig tegyél be éjszakait,és persze ha fel tudsz kelni 2-3 óránként az sem árt.
2/9 A kérdező kommentje:
Szárnyas betétet használok, éjszakait csak ritkán, de amikor használtam, akkor nagyobb biztonságban éreztem magam. Nem értem, hogy miért kell ilyen erősnek lennie....
2012. jan. 7. 08:02
3/9 anonim válasza:
Nekem volt egy hasonló problémával küzdő ismerősöm, bár neki a tampon+betét combo se bírta sokáig. Ő elment nőgyógyászhoz, aki fogamzásgátlót írt fel. Az meg már más kérdés, hogy ő nem váltotta ki.
4/9 anonim válasza:
Ha éjszakai betéttel nagyobb biztonságban érezted magad, akkor miért hagytad abba?
5/9 anonim válasza:
Ezt én sem értem! Ha nagyobb volt a biztonság miért nem használod? Én is azt használok a mensim első 4 napján még nappalra is,mert erős vérzésem van! De ez arra való,egy éjszakát is!(7-8 órát)
6/9 anonim válasza:
3.válaszoló nagyon okos.A nőgyógyász a fogamzásgátlót azért írta fel,mert azzal kiegyenlítetté válik a hormonszinted,méghozzá olymódon,hogy rendszeres,kiszámítható idejű és normál mennyiségű vérzésed lesz.Semmi máshoz nincs köze. De aki szenvedni akar,megteheti.
7/9 anonim válasza:
Képzeld kedves utolsó,a 3. válaszoló ismerőse jól döntött,hogy nem váltotta ki! A fog.gátló csak egy mesterséges,mű ciklust csinál. Az nem is igazi menstruáció! És nem,nem állítja be a menstruációt rendesre,mert csak egy egyenletes,óramű pontosságú ciklust csinál. Ezzel felborítva a természet dolgát!
8/9 anonim válasza:
Mikor hasonló problémával voltam nőgyógyásznál nekem vérzéscsillapító oldatot írt fel és azt javasolta, hogy szedjek 1000mg C-vitamint mert van egy kis vérzéscsillapító hatása.
9/9 anonim válasza:
Ilyen nekem is gyakran van! Nálam mindenképpen a betét és tampon egyszerre az ,ami bevált. Meg persze az is, hogy tamponból kénytelen vagyok a super méretet használni, különben félóránként kéne cserélnem , ami pl suliban, vagy munka közben lehetetlen. Éjszaka pedig úgy csinálom, hogy pontosan lefekvés előtt cserélek mindent , reggel pedig felébresztem magam, amilyen korán csak lehet, kb 6 óra alvás után. Betéttel (csak is éjszakai) nem ázom át, vagy csak nagyon ritkán.
De egyébként nagyon megértelek, hányszor volt már nekem is ,hogy az egész ágy...fél napig cseréltem meg mostam az ágyneműt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!