Lányok titeket nem zavar, ha ffi nőgyógyász elött kell felvenni a "grill csirke" pózt?
Grillcsirke póz? Ezt nem igen tudom elképzelni...
Nekem bárki előtt kellemetlen beterpeszteni (barátom kivételével), legyen az nő vagy férfi.
De nekem megér pár perc kellemetlenséget az, hogy ne legyek mondjuk méhnyakrákos....
Az meg, hogy hogy néz a betegre és hogy nem...Amíg nem tesz megjegyzést, magasról teszek rá. Felőlem megjegyezheti magában, hogy "ennek a lánynak de ronda puncija van", vagy hogy "de kis kívánatos nuni", amíg nekem nem mondj és nem tudok róla, addig leszarom.
Igen, zavar.
Nem az orvos lelkivilágáról van szó, értsétek már meg ! Az enyémről, és rohadtul nem érdekel, hogy ő orvos, meg én beteg, akkor sem mindegy, ki előtt terpesztek. /khm, kismajom, khm.../
"ezt a kérdést úgy mindennap felteszed, csak más szórendben, vagy előbb utóbb megunod a témát?!"
de te nem fogod megunni, azt látjuk, hiszen azonnal lecsapsz rá! Miért irogatsz, ha ez neked annyira "unalmas" téma??
# 17
Igaza van kérdezőnek! Minek irogatsz, ha téged annyira untat ez a kérdés????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!