Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hány évesen voltatok...

Ti hány évesen voltatok elösször nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22 évesen
2012. jan. 4. 15:54
 12/16 anonim válasza:

Bocsi az OFF-ért, de látom h sokan írtatok ide. Én holnap megyek először és az lenne a kérdésem, hogy a pólót is le kell venni? Tehát a mell-környéki csomókat is vizsgálja?

Egyébként hogy a kérdésre válaszoljak, 16 vagyok.

2012. jan. 4. 22:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek

Elvileg meg kellene hogy vizsgálja a melled is. Úgy szokták, hogy először csak alulról levetkőzöl, megvizsgál, aztán az alsó cuccokat visszaveszed, és felülről vetkőzöl, és megnézi a melled.

2012. jan. 4. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Soha nem kell teljesen meztelenül lenned, hanem úgy vizsgál, ahogy az előző válaszoló írta.
2012. jan. 5. 07:06
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

Amikor először mész, bizony előfordulhat, hogy teljesen le kell vetkőznöd, mert a lelkiismeretes doki teljesen megvizsgál tetőtől talpig! Meghallgat, EKG, gerincferdülés, stb. Igaz, ezt még csak magán rendelésen hallottam. (természetesen tini lányokról van szó..)

A másodiktó alkalomtól már nem.

2012. jan. 6. 08:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Na hát ezért is javallott a női doki első alkalommal legalább is!

Meg persze később is, hiszen női mivoltánál fogva, nyilván sokkal jobban megérti minden problémádat, mint férfi kollegája, aki legfeljebb könyvből tanulta éa próbálja megérteni, azt ami nekünk nőknek természetes...

2012. jan. 6. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!