Két alkalom a nőgyógyásznál, mégis visszajön a gomba? Többi lent.
Tehát már egy jó ide, kb. egy éve küszködök a Candidával. szeptemberben elmentem nőgyógyászhoz, írt fel gyógyszert, helyre is pofozott teljesen, és a gyógyszer szedésének befejezte után másfél héttel ismét ki jött a Candida.
A következő hónapban (október) ismét irány nőgyógyász, ismét gyógyszerek, és ugyanúgy ,ahogy az előző alkalommal, a gyógyszerek szedésének befejeztére 2-2 és fél hétre visszajött a gomba.
Candida-diétát csinálom már kb. 3 hete, grapefuit-mag kivonatot iszok naponta, Candida elleni teákat iszok szintén naponta.
Nem tehetem meg, hogy minden hónapban -4000 Ft a családi kasszából arra, hogy feleslegesen kikezeljük a gombát. Úgy is visszajön.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ha kenegetem Canesten krémmel odalent, betartom a Candida-diétát, grapefruitmag kivonatot iszom és a teákat, akkor várhatok javulást?
És ha igen, mennyi időn belül kb.?
Esetleg valami más tanács?
Nem bírom már, borzasztó rossz...
Előre is köszönöm,
17/L
Igen, a tea, amit iszok, az már alapból is lúgosító hatású, illetve ételeknél/italoknál is odafigyelek erre.
Partnerem van, de még nem feküdtünk le.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!