Nagy mennyiségű folyás és viszketés ott lent. Mitől lehet? (lány)
Nagyon sokszor viszket a puncim. De nem belül, nem a hüvelyemnél, vagy csiklómnál, hanem kívül a nagyajkak. Én arra gondolok, hogy mivel borotválom a puncim, amikor nő vissza a szőr, ezért van ez.
A másik kérdésem az lenne, hogy elég sok folyásom van. Nem darabos, nincs elváltozás, fehéres-sárgás, de elég intenzív szaga van. Értem ezt úgy, hogy még a farmeron át is érződik néha. Voltam dokinál még régebben, elég régóta fennáll ez, de nem mondott semmit. Körbeszoktam nézni magam, és semmi elváltozást nem látok. Mindennap tisztálkodom, tehát nem a higiénia hiánya okozza. Esetleg még arra gondolok, hogy nem vagyok egy vékony alkat, és nagyon összeér a combom, esetleg ez miatt nem szellőzik annyira.
Nekem is ez a problémám. Nem egyszer voltam már dokinál..sőt..de szerinte minden rendben. A vizsgálatok eredménye jó. Ja ok. Akkor köszi..
A viszketés szerintem is borotva. De azt meg is figyelheted, hogy azután viszket e ha más nő vissza. Ezzel is küzdök.
A másik komolyabb gond. Igazából nem nyugtat meg, hogy ha egészséges vagyok de mégis sok a folyásom. Csak nekem kell minden nap tisztaságit hordanom már úristen 11 éve..A barátnőim szerint rohadtul nem értik miért veszem ilyen sűrűn..de ez van. Egyébként elvileg tényleg van akinek több a normális folyása mint másnak, de tény, hogy van szaga..én még azon agyaltam, hogy (fujj ez undo), de beizzad. Jobb ötletem nincs.
Egyébként én nagyon vékony vagyok. Nincs összefüggés ilyen szinten.
Rossz hirem van, de hiaba mutat a lelet "egeszseges vagyok" eredmenyt, valami nincs rendben!
Nem normalis az eros folyas. Az orvosok, mivel nem tudnak ra normalis gyogymodot adni, inkabb azt hitetik el az emberekkel, hgoy ez normalis. Nem az!
Az emberi test egy tokeletes szerkezet, ami hibatlanul mukodik (ertsd mindenfele tunet nelkul) amennyiben rendesen banunk vele. Egy auto is elmegy evekik tobb100ezer km-t ha rendesen tankolod, olajat cserelsz stb.
A test is ilyen.
A rendes viselkedes alatt pedig elsosorban az etkezest ertem. Nekem is volt regen folyasom, neha eleg szagos es azt hittem normalis. Sot amikor reggel vastag feher csipaval a szememben ebredtem, azt hittem az is normalis.
Amiota radikalisan valtoztattam az etrendemen (minimum liszt, keves vagy 0 cukor) azota az ilyen dolgok elmultak.
En azt tapasztalom magamon, hogy az etkezesem jelentosen befolyasolja a huvelyi folyast. Probald ki, hogy egy honapig csak minimalis vagy semmi feher lisztes dolgokat fogyasztasz es semmi cukrot, vagyis semmi hozzaadott cukros dolgot. Ehetsz gyumolcsot, de ne egyel/igyal cukrozott dolgokat. Lehet, h par het utan mar eszre fogod venni a valtozast.
A tisztasagi betetrol pedig annyit, hogy elhiszem hogy szukseget erzed, de hidd el, jobban art, mint hasznal. Megjobban befulled a puncid a betettol es tovabb/vissza-fertoz. A penzed inkabb koltsd extra bugyikra es inkabb csereld naponta tobbszor, minthogy tiszt.betettel folytogasd szegenyt :)
34/N
Ui: en is evek ota borotvalom es nagyon ritkan viszket, szoval a viszketes is lehet a folyas miatt...
A viszketés lehet a borotválástól,ha este borotválod, reggel kend be babakrémmel.
Nekem is viszonylag sok a folyásom, én is voltam dokinál, nekem is rendben minden. Én is alapból kevés szénhidrátot eszem, cukrot csak a tejeskávémba 1-et. De mégis estére mindig látszik a bugyimon. Nincs szaga, illetve jó punciillata van, engem nem zavar, ez van.
Ne használj mindennap tisztaságit, többet árt ,nem szellőzik ott lent. Próbálj kevesebbet stresszelni, használj pamut bugyikat, lehetőleg ne tangát.
Ha a borotválásra gyanakodsz, akkor miért nem próbálod ki, hogy csak bikinivonalban borotválod, a többit meg rövidre vágod. Veszíteni valód nincs, hátha nem viszket úgy.
Amúgy ha kenetet nem vett a doki, akkor érdemes elmenni egy másikhoz, aki hajlandó kenetet venni.
első válaszadó vagyok.
igen amúgy olvastam én is már hogy tünet nélkül is lehet para. de szar ez már.
hónap végére van is egy időpontom egy (olvasottak alapján) jó dokihoz, aki nem a régi dokim..kb két hó nála a sorban állás, gondolom jelent vmit :)
tisztasági tudom h árt, de .. egyszerűen kell. legalábbis ha nem csak itthon lógatom a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!