Miért nem foglalkoznak a menstrucáiós problémával érdemben a nőgyógyászok, ha nem most szeretnénk gyereket?
Baromi jó kérdés. Még ha az sztk-s nem foglalkozik vele, mert nincs pénz a vizsgálatokra....na de egy magándoki?
Egyébként együtt érzek. Nekem a dokim rendes, megpróbálja az okot kezelni, nem is adott tablettát, de így sincs rendben a dolog. Egyszerűen nem tudják helyrehozni.
Sajnos szerintem a legtöbb ilyen betegséget egyelőre nem tudják hatékonyan kezelni. A kezelések pedig csak rövid távon használnak, ezért akkorra időzítik, mikor az ember babát akar.
Pl. nekem PCO-m van, nincs peteérésem, magas a tesztoszteronom, ami miatt tök szőrös vagyok.
Az endokrinológus azt mondta, hogy ha babát akarok, feltehetőleg műtétre lesz szükség. Viszont ha jól tudom a műtét is csak ideig-óráig jó, azaz most hiába csinálnák meg, ha 5 év múlva akarok csak gyereket, akkor nem ér semmit az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!