Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kezelik a kövér nőket...

Hogyan kezelik a kövér nőket a nőgyógyászok?

Figyelt kérdés
Most fogok először menni nőgyógyászhoz és kb 90 kg vagyok, majdnem 20 évesen. Félek, hogy máshogy fognak kezelni...
2011. dec. 16. 20:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
?? Miért kezelnének máshogy? Nem szépségversenyre mész. Az orvosoknak a páciens teste csak egy "anyag", amivel dolgoznia kell, és meg kell gyógyítania. Egyébként van olyan nőismerősöm aki 120 kg, de egy orvos sem bánt még vele máshogy, csak mindig mondják neki, hogy fogyjon le, az lenne az egészséges. De sosem "bántják".
2011. dec. 16. 20:56
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
??? Milyen szempontból?Az orvos a külsőddel ez esetben nem fog foglalkozni.Biztosan van felesége vagy normális kapcsolata,nem azért megy valaki nőgyógyásznak normális esetben,hogy a nőket osztályozgassa.Azon kívül nőből van a 80 éves öregasszony is, mint beteg,ő is megjelenik a nőgyógyásznál.Őt hogyan fogják másképpen kezelni? Gondolom,a problémájának megfelelő módon.
2011. dec. 16. 20:58
 3/16 anonim ***** válasza:

vannak normális orvosok is .

ne úgy menj oda,hogy még emiatt is görcsölsz.

2011. dec. 16. 21:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Semmi köze a súlyodhoz :D
2011. dec. 16. 21:07
 5/16 A kérdező kommentje:
jó, persze, csak olvastam, hogy amerikában most korlátozni fogják, vagyis nem fogják kivizsgálni a 90 kg feletti nőket. eddig nem féltem, olvastam pár topicot itt az első látogatásról, de már eléggé túl lennék rajta. gyógyszert akarok iratni.
2011. dec. 16. 21:15
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
90 kg felett akkor már haljon meg a méhnyakráktól, mert finnyások az orvosok? Verném fejbe őket az orvosi diplomájukkal meg az esküjükkel, hogy a gyógyítás fontos.
2011. dec. 16. 21:16
 7/16 anonim ***** válasza:

Diszkriminációt nem alkalmazhat, így menjél emelt fővel!

Ha meg, gyúnyosan mer viselkedni, illetve pofátlankodik, akkor ne tűrd, helyette állj bosszút rajta!

De úgyis, orvosi etika, így nem kell félned!

U.I.:

fogyozól azért?

2011. dec. 16. 21:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Gondolj bele mi van a 90 kg feletti kismamákkal?! Őket sem kezelik akkor az orvosok? Ez butaság,csak a te téveszméd!
2011. dec. 16. 21:18
 9/16 anonim ***** válasza:

Én meg éppenhogy nem vagyok csont és bőr, de nem kezel nekem nem tetsző módon.

158cm/44kg

23/N

2011. dec. 16. 21:20
 10/16 anonim válasza:
Nehezen.
2011. dec. 16. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!