Hogyan kezelik a kövér nőket a nőgyógyászok?
Figyelt kérdés
Most fogok először menni nőgyógyászhoz és kb 90 kg vagyok, majdnem 20 évesen. Félek, hogy máshogy fognak kezelni...2011. dec. 16. 20:44
11/16 A kérdező kommentje:
fogyózom én mindenhogy, de nem sikerül:( és nem fogom semmi olyanra hogy nincs időm, vagy nem tudok lefogyni. Lusta vagyok, és nem túl kitartó, de szerintem már elég nagy előrelépés, hogy nem keresek kifogást.
2011. dec. 16. 21:32
12/16 anonim válasza:
Ebböl gondot ne csinálj.Mikor eloszor nogyogyásznál voltma ugy 80-83 kilo lehettem.Azt a terhesség alatt 100 felett.Most olyn 85 korul vagyok.A nogyogyászom mindig azt mondja,érdekes,hogy a hasamra vagyok meghizva,ennek llenére olyn vékony és jol kitapinthato a hasamon keresztul minden amit vizsgál,hogy öröm vele dolgozni,teljes képet kap,sok vékony nonek nem sikerul annyira.Ne értsd a dolgokat félre,nonemu nogyogyászom van és nagyon preciz,ponots intelligens ember.Szoval én emiatt nme aggodtam soha mit fog szolni,végzi a munkáját,az más dolog,hogy le kéne fogyni az egészség szempontjábol.
13/16 anonim válasza:
Eleve, miért nem mész női dokihoz???
14/16 A kérdező kommentje:
hát azt mondják, hogy férfi nőgyógyász kedvesebb, meg megbízhatóbb. no meg férfihoz kaptam időpontot.
2011. dec. 17. 23:11
15/16 anonim válasza:
Jajj Istenem! el ne hidd!!
Majd meglátod, ha voltál, hogy mi a különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!