Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Be szokott kísérni titeket a...

Be szokott kísérni titeket a barátotok/férjetek a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Sajnos elég sokat kell járnom nőgyógyászhoz, és már idegileg is egyre nehezebben viselem (van, hogy sírok előtte, mert egyszerűen utálom az egészet, de ennek megvan az oka, nem egyszerű hiszti, de ez most nem számít). Ezért mindig elkísér a vőlegényem, és be is jön velem. Nekem ebben semmi furcsa nem volt ezidáig, a nőgyógyász kérdezte meg, hogy be szeretne-e jönni, én örültem is ennek, ugyanis megnyugtat a jelenléte, csak én nem mertem megkérdezni a dokitól, hogy bejöhetne-e. A vizsgálat alatt a paraván mögött van, szóval nem nézelődik meg ilyesmi. A napokban szóba került a barátnőim között ez a téma, és meglepődtek, hogy ezt megengedi az orvos. Tényleg ilyen ritka ez? Szerintük ez beteges, perverz és nem vagyunk normálisak, mert ott semmi keresnivalója nincs neki. Mást nem szokott bekísérni a párja?
2012. jan. 2. 13:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval! Miért is csalnád meg? (Bár nekem is erős a bűntudatom,ha vmint elkövetek,de jelen esetben semmit).
2012. jan. 2. 17:37
 12/14 anonim válasza:
egyaltalan nem perverz...ez hulyeseg!Menjen csak be veled!Az enyem is jott ha epp nem dolgozott!Ez teljesen normalis ne aggodj!
2012. jan. 2. 20:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezzel semmi gond nincs! Velem is volt bent a párom többször, igaz akkor, amikor terhes voltam. Eleinte nem akart bejönni, az első alkalom sztem jobban megviselte, mint engem az, mikor először voltam nődokinál - halál sápadt volt. Utána már lazább volt, és a dokival is jóban lettek a szüléskor. Ha ez így mindegyikőtöknek jó, Neked is, a párodnak is, és még az orvosnak is, akkor semmi kivetnivaló nincs benne. A barátnők meg hadd irigykedjenek csak, hogy milyen szuper vőlegényed van, még erre is képes érted! :)
2012. jan. 2. 20:56
 14/14 anonim ***** válasza:

16:57

Exeid mind ott ültek együtt a padon végig???

2012. jan. 3. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!