Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves vagyok és elég kicsi...

12 éves vagyok és elég kicsi a mellem:S Miért?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és még nemjött meg csk a folyások több mint egy éve és az összes tünet még hozzá, még nem jött meg de néha úgy érzem h hamarosan, de a mellem még elég kicsi 70/a-s melltartóim vannak (1 db B-és is) és ez mért van így? mostanában jobban fáj és gyorsabban is nő egy kicsit://
2012. jan. 1. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Még van hova nőnie,de lehet,hogy örökölted...Nyugodj meg akkor sem lesz életed végéig ilyen kicsi.Mondjuk nekem 12 évesen 80/B -s mellméretem volt,igaz most 13 éves vagyok és 85/A körül van.NYUGODJ MEG,NŐNI FOG MÉG! :)
2012. jan. 3. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja és előző vagyok,lassan készülj rá,hogy meg foj jönni
2012. jan. 3. 14:41
 13/15 anonim ***** válasza:
*fog legyen nálad 1-2 betét... :)
2012. jan. 3. 14:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak: köszi igen mindig van nálam, mert már minden ismertetőjele megvan h meg fog jönni több mint 1 éve.:):S
2012. jan. 3. 16:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit! :)
2012. jan. 4. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!