Szerintetek kicsi a mellem?
És ha kicsi, akkor mi a baj? Nekem is kicsi, de a barátom szereti nagyon. És legalább nem kell melltartóra költenem :)
Pasikat amúgy a mell mérete nem érdekli annyira, inkább az a fontos, hogy jó alakja legyen a csajnak, meg ne lógjon a melle.
Az meg, hogy kinek mekkora a melle csak genetika, ne agyalj ezen.
(tudományos kutatás is megállapította, hogy az hogy a férfiak milyen vonzónak találják nőt nem a mellmérettől függ, hanem a derék-csípő aránytól, ami ha 0.6-0.7 között van, akkor jelzi a legnagyobb termékenységet, és akkor a legvonzóbb a férfiak számára)
Nekem még 20 évesen is kicsik voltak. Aztán szültem. Szoptatok. Most baromi nagyok :)! De az én férjemet sem zavarta, amikor kicsik voltak! Légy megelégedve a testeddel, oka van annak, hogy ekkorák a melleid!
Nekem volt egy anyajegy-műtétem plasztikai sebészeten, ahol találkoztam egy lánnyal. kb 23 éves lehetett, és mellkisebbítendő műtéten esett át, mert annyi egészségügyi problémája volt a nagy melleiből, hogy egyszerűen már felkelnie is fájt. Ő bármit megadott volna azért, hogy kicsik legyenek a mellei. Szóval ne sajnáld Magad, hanem használd ki a lehetőségeidet, az adottságaidat, tereld a hangsúlyt az arcodra stb :). Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!