Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most tettem föl elsőnek...

Most tettem föl elsőnek tampont (ob mini) kicsit fáj (mintha horzsolna) ha megyek benne meg ha ülök! Fentebb kell tolni, hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés

2011. dec. 31. 11:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
És még csak ma jött meg,lehet tényleg jobb ilyenkor betét.
2011. dec. 31. 11:49
 12/23 anonim ***** válasza:

Tampont, főleg első használatkor, csak erős vérzésnél szabad használni, mert ha nem elég síkos a vértől, akkor ez történik.

Mindenesetre amikor kivenni próbálod, akkor bent érzel horzsoló fájdalmat, vagy pedig azt érzed, hogy a tampon a hüvelybemenetnél ütközik ellenállásba, fáj?

Ha sehogy se tudod kivenni, akkor viszont majd minél hamarabb nőgyógyászhoz kell menni, pontosabban az ügyeletre mivel ünnepnap van!

2011. dec. 31. 12:37
 13/23 A kérdező kommentje:
bent érzek horzsolást inkább .. és 11kor tettem föl
2011. dec. 31. 12:43
 14/23 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg nincs elég vér, illetve a tampon nem telt még meg eléggé. Várj legalább egy olyan 2 órát, utána próbáld kiszedni. Vagy ha elkezd folyni ki mellette, az is azt jelenti, hogy már megtelt.

Valószínűleg azért horzsolódik mert még nem véreztél eléggé amikor betetted. Mennyire véreztél akkor?

2011. dec. 31. 13:06
 15/23 A kérdező kommentje:
SIKERÜLT!! nagyon fájt.. talán majd ha erősebb lesz a vérzésem,újra kipróbálom:)
2011. dec. 31. 13:11
 16/23 anonim ***** válasza:
Örülök! :) Tényleg csak akkor próbáld máskor, ha erős a menstruációd! :) Boldog új évet kívánok! :)
2011. dec. 31. 13:34
 17/23 A kérdező kommentje:
Máskor csak akkor fogom :)) Neked is Boldog Új évet :))
2011. dec. 31. 15:31
 18/23 anonim ***** válasza:
és a legkisebbel próbálkozz mindenképp! még egy jó tanács: az egyik lábad tedd a kádra/wc-re,mert könnyebb ebben a pózban felhelyezni
2011. dec. 31. 18:45
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Miért kelél minden kis taknyos tizenévesnek tampont használni? -.-"
2012. jan. 1. 16:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Minden taknyos tizenévesnek a saját dolga, ez tényleg teljes mértékben magánügy. Én is kb. 16 éves korom óta tampont használok, teljesen körültekintően, a szabályok teljes betartásával, mert a betéttől rendszeresen kipattogtam, kényelmetlen volt, zavart a mozgásban. Csak meg kell tanulni használni, ami viszonylag hamar megy, de szerintem első használatkor teljesen általános a félelem.
2012. jan. 1. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!