Most tettem föl elsőnek tampont (ob mini) kicsit fáj (mintha horzsolna) ha megyek benne meg ha ülök! Fentebb kell tolni, hogy ne fájjon?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 11:23
11/23 A kérdező kommentje:
És még csak ma jött meg,lehet tényleg jobb ilyenkor betét.
2011. dec. 31. 11:49
12/23 anonim válasza:
Tampont, főleg első használatkor, csak erős vérzésnél szabad használni, mert ha nem elég síkos a vértől, akkor ez történik.
Mindenesetre amikor kivenni próbálod, akkor bent érzel horzsoló fájdalmat, vagy pedig azt érzed, hogy a tampon a hüvelybemenetnél ütközik ellenállásba, fáj?
Ha sehogy se tudod kivenni, akkor viszont majd minél hamarabb nőgyógyászhoz kell menni, pontosabban az ügyeletre mivel ünnepnap van!
13/23 A kérdező kommentje:
bent érzek horzsolást inkább .. és 11kor tettem föl
2011. dec. 31. 12:43
14/23 anonim válasza:
Akkor valószínűleg nincs elég vér, illetve a tampon nem telt még meg eléggé. Várj legalább egy olyan 2 órát, utána próbáld kiszedni. Vagy ha elkezd folyni ki mellette, az is azt jelenti, hogy már megtelt.
Valószínűleg azért horzsolódik mert még nem véreztél eléggé amikor betetted. Mennyire véreztél akkor?
15/23 A kérdező kommentje:
SIKERÜLT!! nagyon fájt.. talán majd ha erősebb lesz a vérzésem,újra kipróbálom:)
2011. dec. 31. 13:11
16/23 anonim válasza:
Örülök! :) Tényleg csak akkor próbáld máskor, ha erős a menstruációd! :) Boldog új évet kívánok! :)
17/23 A kérdező kommentje:
Máskor csak akkor fogom :)) Neked is Boldog Új évet :))
2011. dec. 31. 15:31
18/23 anonim válasza:
és a legkisebbel próbálkozz mindenképp! még egy jó tanács: az egyik lábad tedd a kádra/wc-re,mert könnyebb ebben a pózban felhelyezni
19/23 anonim válasza:
Miért kelél minden kis taknyos tizenévesnek tampont használni? -.-"
20/23 anonim válasza:
Minden taknyos tizenévesnek a saját dolga, ez tényleg teljes mértékben magánügy. Én is kb. 16 éves korom óta tampont használok, teljesen körültekintően, a szabályok teljes betartásával, mert a betéttől rendszeresen kipattogtam, kényelmetlen volt, zavart a mozgásban. Csak meg kell tanulni használni, ami viszonylag hamar megy, de szerintem első használatkor teljesen általános a félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!