Az Ellen tampont hogy használjátok?
Figyelt kérdés
szóval én arra lennék kiváncsi hoyg ugyanúgy mint a sima tampont hogy 4 óránként cserélitek? mert ez így eléggé drága mulatság ,12 db 3100ft vagyis elég majdnem 3 napig.
úgy nem jó hogy naponta egyet? persze úgy hogy mellé vagy betét vagy sima tampon
ezt a nődoki ajánlotta, hogy rendben tartsa a hüvelyflórát menzesz alatt is. olyan szemetetek hoyg ennyiért árulják:((
2011. dec. 22. 13:13
1/3 anonim válasza:
"úgy nem jó hogy naponta egyet? persze úgy hogy mellé vagy betét vagy sima tampon"
Ezt nem nagyon értem. Egyszerre akarod? vagy váltogatva?
2/3 A kérdező kommentje:
ezt úgy értem hogy mondjuk használom a betétet és egy nap egyszer pedig betét helyett ezt az ellen tampont használom és amikor cserélni kell akkor nem rakok be új ellen tampont hanem simán csak a betétet.
és így kijönne a napi egy ellen tampon
2011. dec. 23. 15:29
3/3 anonim válasza:
szerintem ne használj tampont, nem véletlenül ellenzi nagyon sok nőgyógyász, nem higénikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!