Most tettem föl elsőnek tampont (ob mini) kicsit fáj (mintha horzsolna) ha megyek benne meg ha ülök! Fentebb kell tolni, hogy ne fájjon?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 11:23
1/23 anonim válasza:
addig kell tolni, amig mar nem erzed, hogy ott van
2/23 A kérdező kommentje:
próbáltam fentebb tolni,de már nagyon fájt.. azért köszönöm:)
2011. dec. 31. 11:27
3/23 anonim válasza:
Akkor vedd ki, és betét. Tök feleslegesen kínzod magad, még túl szűk vagy, h tamponozz.
Én 22 évesen nem tudok tampont feltenni, mert fáj. Evvan.
4/23 A kérdező kommentje:
az normális,hogy még pisilni sem tudok tőle?
2011. dec. 31. 11:40
5/23 A kérdező kommentje:
és kivenni sem tudom,úgy fáj!
2011. dec. 31. 11:42
6/23 anonim válasza:
akkor inkább vedd ki,és akkor próbálkozz ele,amikor már rendesen megjött,mert akkor jobban csúszik és könnyebb felrakni.addig told amid tudod és amikor már nem érzed ülés,állás közben. pisilést nem kéne hogy zavarja,mert az a húgycsövön keresztül távozik,-lehet hogy inkább csak nem mersz pisilni..
7/23 anonim válasza:
de a két folyadék külön csövön távozik, nem lenne szabad gátolja a vizelést [link]
urethral - hugycso
vaginal - vagina
8/23 anonim válasza:
keresdmeg a kihúzószálát,és vagy gúgolj le,vagy az egyik lábad rakd a wc szélére és úgy húzd ki
9/23 anonim válasza:
Ha nem erős a menstruációd, ne használj tampont. Ha mindenáron azt akarsz, akkor előbb nyúlj fel a hüvelyedbe amikor nem menstruálsz, és tapasztald ki, hogy milyen. Ha ez már simán megy, akkor erős vérzésnél jöhet a tampon. Most viszont várj, míg jobban megtelik, és akkor könnyebben kijön. Ha nem sikerül, akkor guggolj le, és nyomj mintha kakilnál. A kezeddel is segíthetsz guggolva.
10/23 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem megy.. mikor pisilek,akkor is fáj! bár 16 évesen lehet nem a legjobb döntés most..
2011. dec. 31. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!