Mit csináljak ha fáj?
Figyelt kérdés
Amikor azok a napok vannak nagyon görcsölök.2011. dec. 30. 12:32
1/2 anonim válasza:
Görcsoldót lehet rá szedni. Nekem az apranax vált be, de sokféle van, mint pl az algoflex-m.
Nekem még az segít, hogyha rendszeresen, aktívan sportolok (két menstruáció között, nem a menstruáció alatt).
2/2 anonim válasza:
Én szedtem rá algoflex-m-et, az jó volt. Bár nekem sokáig göcsölt a hasam olyan szintem, hogy hánytam minden alkalommal meg néha el is ájultam. Elmentem a dokihoz írt fogamzásgátlót és az valahogy berendszerezte a menzeszt. Ezt csak azért írom le ha erősek a panaszaid és nem múlnak fájdalomcsillapító hatására sem menj el orvoshoz szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!