Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért szédültem el mikor...

Miért szédültem el mikor kivettem a tampont?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 01:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De hatással van rá,mert van olyan szervezet,amelyik nem bírja már a 1-2 órát sem tamponnal,így többször kell cserélnie! Ez hirtelen,már többszöri(lehet akár 10 év is) használat után is jelentkezhet. Illetve van olyan szervezet,amely hajlamos a TSS-re(Toxikus Sokk Szindróma)... Ez járhat szédüléssel,ájulással stb. Lehet,h a kérdezőnél még csak az elején jár a TSS jelentkezése! Elképzelhető,h más tünetei is lesznek,vagy abbamarad,esetleg marad a szédülés. Garancia nincs rá,h bármelyik tünet a későbbiekben jelentkezhet! (De lehet,h csak az amit az előttem szóló írt) Így nem lehet megmondani,de egy orvos biztos tud tanácsot adni!
2011. dec. 30. 13:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne használjál tampont kislány!
2011. dec. 30. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:

attól függ, honnan vetted ki

ha pl. a füledből, akkor lehetséges, hogy megzavartad a belsőfülben található helyzetérzékelő receptorokat

2011. dec. 30. 15:55
 14/14 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok tegnap volt az első napja a menszeszemnek nem sűrűn használok tampont de nem mondanám hogy nem vagyok gyakorlott, egyébként tényleg nagyon korán volt még amikor kivettem mert vagy 4 órát volt fenn és nagyon száraz volt de mentem aludni és nem akartam fenn hagyni nehogy valami fertőzésem legyen. Aznap kezdtem el antibiotikumot szedni ami erős, és lehetett annak mellékhatása is.
2011. dec. 30. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!