Mi van, ha fennt marad a tampon? 2 hete mielőtt megjött eggyütt voltunk, és nem vagyok biztos benne, hogy kivettem. Azóta már lett volna valami bajom? 2 hét az sok idő.
Találkoztam már ilyen esettel a nőgyógyászati gyakorlatomon.
Nem lett volna bajod 2 hét alatt sem, de majd a következő menstruációdnál fog kiderülni, hogy valóban fent hagytad-e mert úgy fog fájni a hasad, hogy menni sem fogsz tudni.
Mindenképpen el kéne menned vele orvoshoz és nem kivárni a következő menzeszed, mert nagyon súlyos szövődményei lehetnek ennyi idő alatt.
Ha bent maradt, a pasid nem érezte, hogy van ott valami akadály? Vagy nem látta a zsinórt?
Nyúlj be, vagy kérd meg a pasidat, hogy ő nyúljon be és keresse meg. Nem olyan nagy az a lyuk, hogy csak úgy elvesszen 1 tampon benne. Ha nem ér el az ujjad a végéig, akkor guggolj le, és próbáld meg úgy.
Legvégső esetben keress fel 1 nőgyógyászt, és majd ő kiszedi (de semmiképpen sem ügyeletben) + számíthatsz arra, hogy majd az asszisztenssel meg a több dolgozóval röhögnek 1 jót miután kimentél a rendelőből+ adnak pár jó tanácsot (pl hogy szex előtt ajánlott kivenni...)
Lehet, hogy nem fájna semmid, de a szagát tuti éreznéd már. Gondolj csak bele, ha nyáron kint hagysz egy darab húst pár napig a 36-37 °C-os melegben, annak milyen szaga lesz. Hát éppen olyan a vérrel teli tampon is, ha pár napig nem cseréled ki.
Ha benyúlsz érte, simán eléred. Vagy megkéred a pasidat, ha ilyen helyzetbe kerülsz, hogy segítsen egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!