Fogamzásgátlót szedtem és amióta abbahagytam nem jön meg a mensesem viszont azt olvastam a tabletta 48órán belül kiürül a szervezetemből. Mi lehet az oka?
Szerinted a fogamzásgátló tabletta miért csak orvosi rendelvényre adható ki? Talán azért, mert nem cukorka, és orvosi ellenőrzés nélkül igen nagy bajt lehet vele okozni?
Azért nem menstruálsz fél éve, mert mindenféle vizsgálat és egyéb nélkül elkezdtél fogamzásgátlót szedni.
Imádkozzál, hogy a doki helyre tudjon pakolni.
nőgyógyászod tudott róla, hogy elkezdted szedni?????
ha igen, akkor cseréld le, mert rendszertelen menzeszre nem szabadott volna felírni, pláne nem 3 röpke hónapig, teljesen felborította a hormonháztartásod....
a dokid ne tippelgessen, hanem küldjön hüvelyi ultrahangra, hormonvizsgálatra és kenettenyésztést is csináltasson, ha szokatlan a fehérfolyás
ha azt mondják, ugorj kútba, akkor ugrasz?
pozitív tesztet ciszta nem csinál vagy terhes vagy vagy nőgyógyászati rákos megbetegedésed van...a terhesség nagyobb sansz, az elmúlt 5-6 hétben volt szex?- viszont meg kéne beszélned az orvossal, hogy egy elavult gyógyszer mennyiben befolyásolhatta a babád egészségét
Én kb 3 hónapja vettem tesztet és elolvastam a betegtájékoztatót!!! és rá volt írva,h pl petefészek ciszta is okoz hamis pozitív tesztet!
Reménykedjümk,h komolyabb baj nincs,bár az is elég :(
Terhesség esetén az a gyógyszer, amit júniusban abbahagytál, nyugi semmit nem árthatott a babának, aki mostanában fogant (ha egyáltalán tényleg erről van szó). Korábbi nem lehet, mert akár félidős is lehetnél, ha a gyógyszer után esel teherbe, arról meg már csak tudnál azóta. Másrészt, a húsz évvel ezelőtti gyógyszerek (még ha elavultak is már), korántsem annyira rosszak, mint a kezdet-kezdetén az Infecundin, Bisecurin és társai.
Rákkal, károsodott magzattal riogatni egy kétségbeesett fiatal lányt, ehhez legalább annyi ész kell, mint ami a "majdnem anyósodnak" volt a felelőtlen tanácsához, erőszakosságához. Ciszta igenis okozhat ilyet, unokahugomnak annó terheskönyvet is kiállított már az orvosa, mire kiderült, hogy neki is csak cisztája volt akkor. Azóta szép egészséges kislánya van, pedig ő is nagyon félt, hogy daganatos lesz, mert erősen hajlamos cisztára, többször is volt neki még a szülése előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!