Mit csináljak, hogy amikor haza megyek gimi után ne dőljek le aludni, hanem tanulni?
Figyelt kérdés
Mindig álmos vagyok, és akármit teszek a végén ledőlök az ágyba, de ez nem jó, mert este kezdek neki a tanulásnak, és sokszor éjfél után fejezem be. :\2011. dec. 20. 18:59
1/9 anonim válasza:
Feküdj le korábban, akkor kialszod magad reggelre, és nem leszel álmos délután.
2/9 anonim válasza:
Jön a szünet, állj rá a 21-21.30-as lefekvési időre!
3/9 A kérdező kommentje:
11 előtt nem tudok elaludni, mindig is éjfél körüli elalvásaim voltak.
2011. dec. 21. 22:46
4/9 anonim válasza:
Talán azért mert délután is alszol. Ha nem alszol délután, hanem megerőszakolod magad, hogy inkább tanulj helyette, akkor úgy fogsz aludni 21 óra körül mint a kisangyal. Ha éjfélkor fekszel le és korán kelsz reggel, akkor nem csoda hogy álmos vagy délután. Amúgy iszol elég folyadékot? Vízre gondolok, nem energiaitalra. Amúgy az is segít, ha suli után sportolsz egy kicsit. Az pár órára felfrissít, tudsz tanulni, és utána még könnyebben megy az alvás.
5/9 A kérdező kommentje:
Manapság elkezdtem több folyadékot inni (vizet, teát, az energiaitalt utálom) és ha nem vagyok hulla fáradt gyalog jövök haza a suliból ami több mint fél óra, és így nem vagyok fáradt. :)
2012. jan. 3. 14:51
6/9 anonim válasza:
Én innék egy kávét a helyedben, persze csak ha szereted. Bár lehet, hogy a Te korodban még nem isznak a fiatalok kávét, én is csak a fősulin szoktam rá.
7/9 anonim válasza:
Csináltatni kéne a dokival egy vérképet, mert ha vérszegény vagy, akkor hiába küzdessz akaraterővel. Kezdj el vasat, folsavat, C vitamint szedni, és hétfőn menj el dokihoz, vagy még e héten, ha lehet, és mondd el neki ezt, hogy fáradt vagy. Szedhetsz Béres-cseppet+SOK c vitamint, az is segíthet. És mindennap legalább fél ór afriss levegő!
8/9 anonim válasza:
ha teát iszol, feketeteát, akkor attól nem alszol.
szombat-vasárnap menj futni 8-kor, feküdj le 9-kor, aludj fél tízkor, hétfőre belejössz kicsit.
9/9 anonim válasza:
ha úgyse tudsz 11 előtt aludni, akkor mi a baj? Mikor akarod a szükséges időt lealudni, ha se este, se délután?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!