Milyet? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Milyen egészségügyi betétet/tampont/intim tölcsért és tisztasági betétet használsz? Én Libresse éjszakait,supert,normal-t használok és tisztaságiból is Libresse-t(de ebből változó milyen fajtát,most éppen Natural-t) Tampont és tölcsért nem használok. Ti milyet? 24/N2011. dec. 19. 19:09
1/10 anonim válasza:
Na végre egy értelmes nő, aki nem dugdalja magába a tampont!
2/10 A kérdező kommentje:
Kifejezettem utálom,köszönöm! Nem szeretem...De jobb is így hiszen a betét egészségesebb...De nem nyitok vitát!
2011. dec. 20. 15:10
3/10 harisnyababee válasza:
Én is csak betétet használok. Tampont csak akkor, ha nyaralásnál fürdeni is megyünk, (tengert emiatt nem hagynám ki:)) de ez olyan ritka, h 2éve vettem egy dobozzal és kb 3-4 hiányzik belőle. Tölcsért semmilyen körülmények közt nem használnék.
Egészségügyi betétből az esetek 90%-ában éjszakai Libresse. Én még nappal is azt használom biztos ami biztos. Amúgy végigpróbáltam kb az összes fajtát, de ez az éjszaki Libresse vált be legjobban.
Tisztaságiból viszont az Always vált be leginkább szóval többnyire azt, vagy ha az nincs, akkor Libresse, a micro-t leszámítva bármelyik fajta.
24/l
4/10 anonim válasza:
Én az Always éjszakai, normál, és super plus betéteket használom.
5/10 anonim válasza:
attól függ mennyire erős. ha csak pecsétel akkor anion tisztasági betétet, ha közepes akkor változó, ha nagyon erős akkor anion éjszakait(még nappalra is).
6/10 A kérdező kommentje:
Én éjjel-nappal Libresse éjszakait használok! (ngayon ritkán kb. 3 évente 1-szer Naturellát! :)
2011. dec. 26. 20:29
8/10 anonim válasza:
eü. betét én is libresse,meg a tisztasági betét is.tampon pedig OB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!