Lehet, hogy hüvelygombám van?
Figyelt kérdés
14éves vagyok, szűz de használok tampont. Most úgy érzem mintha kicsit viszketne és fájna odalent. Anyukám sajnos nem él, apukámmal meg nem szivesen beszélnék emg ilyen kínos témát. Ha elkezdem Canestennel kenegetni, akkor elmúlik ?2011. dec. 17. 13:37
1/3 Minii Vikii válasza:
Szia!
Szerintem ne kenegesd semmivel, hanem menj el egy nőgyógyászhoz, ő majd felméri a terepet és megmondja, hogy mivel kend. Nem kell megijedni. Egy jó hüvelytabletta vagy kenőcs megoldja a problémát!
Tessék, itt egy oldal, hogy mik a tünetei, és mik a teendők: [link]
Remélem segítettem :)
14L
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Inkább menj orvoshoz, mert csak akkor derül ki biztosan mi bajod van, és milyen gyógymód kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!