Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombám van, és ma...

Hüvelygombám van, és ma veszek canesten combit, viszont csütörtökön megjön, szóval az nagy baj hogy csak 2 hüvelytablettát tudok majd csak elhasználni?

Figyelt kérdés
Vagy hogy csináljam, hogy kigyógyuljak menzi előtt?
2011. nov. 29. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg már nem fogsz meggyógyulni előtte. Én inkább megvárnám a végét és csak azután használnám.
2011. nov. 29. 14:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben menstruáció után kezd el.
2011. nov. 29. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Orvos állapította meg a hüvelygombát? Ha nem, menj el hozzá, és ő megvizsgál, akkor tudja meg pontosan, hogy mi a bajod.
2011. nov. 29. 14:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Elmentem hozzá, de nem vizsgált meg, csak felírta a gynazol hüvelykrémet, ami semmit sem hatott.
2011. nov. 29. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj olyan orvoshoz, aki meg is vizsgál!
2011. nov. 29. 16:01
 6/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen jellegű problémám és elmentem egy nődokihoz és engem sem vizsgált meg, csak felírt gyógyszert ami nem segített mert újra előjött ugyan az a bajom... Megelégeltem és elmentem egy maszek nődokihoz és elmondtam hogy milyen problémával küzdök már egy idelye és rendesen megvizsgált és olyan hüvelykrémet írt ki amit 2 hétig kellett használonom és igen végre kigyógyultam véglegesen belőle.. Sajnos a mai világba fizetni kell azét, hogy rendesen kivizsgáljanak és meggyógyítsanak. Úgyhogy ajánlom hogy menj el egy magán orvoshoz!! Én a helyedbe nem próbálkoznék a canesten combi-val mert nem fog segíteni!
2011. dec. 1. 11:00
 7/8 A kérdező kommentje:
1 hétre rá visszamentem dokihoz, aki megvizsgált, és kiderült, hogy nem is fertőzésem/gombám van, hanem hüvely heveny gyulladás. :S és antibiotikumot írt fel...:/
2011. dec. 2. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem 1 tabletta is segített..
2012. júl. 3. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!