Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a hónom alja?

Miért fáj a hónom alja?

Figyelt kérdés
Reggel óta fáj a jobb hónom alja,meg kicsit mögötte is.most elkezdett a bal is.miért van ez?talán elfeküdtem?
2009. máj. 17. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem piros? Apukámnak kidörzsölte a fölsője és piros vt neki! Ha meg nem akkor elfeküdted, vagy a nyirokcsomóddal lehet vmi, vagy megrántottad!
2009. máj. 17. 18:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem piros:( Azóta már a mellem között is fáj...
2009. máj. 17. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsővel. Vagy nem szőrtelenítettél mostanában? lehet allergiás vagy a krémre vagy begyulladt pár szőrtüsző illetve a szőrtelenítés okozhat kis dudorokat is, amik aztán elmúlnak.

Ha mindkettő fáj akkor nem kell aggódni, el fog múlni. Lehetnek valóban a nyirokcsomók az a legvalószínűbb. Nem vagy beteg vagy allergiás?

2009. máj. 17. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a borotválás rész kilőve.

Szerintem menj orvoshoz, nem tudom mi lehet ez de komolynak hangzik. Amint tudsz fordulj orvoshoz, nehogy szövődményei legyenek.

2009. máj. 17. 18:46
 5/5 anonim válasza:
Szerintem is begyulladt a szőrtüsződ. Ezt okozhatja a borotválás vagy a stiftes dezodor. Nekem is volt már ilyen, hogy fájt,de nekem volt egy pici "csomó" is. Pár nap múlva hál'istennek elmúlt. Ha nem múlik el szerintem mindenképpen menj el orvoshoz!
2009. máj. 20. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!