Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kisebesedett a hónom alja,...

Kisebesedett a hónom alja, allergia lenne?

Figyelt kérdés
Egy hete nagyon csípett, aztán kipirúlt, majd sebes lett. Abbahagytam a deostiftet, úgy látszott elmúlik, aztán újból bekentem deoval, és nagyon kipirosodott, és mostanra sebes is. Babapopsi krémmel kenem, csak az nyugtatja meg. Mi lesz most? Nem tudok stiftet használni mostantól? Évek óta ugyanazt használom, és sohasem volt vele gondom.Allergia nem lehet ilyen sok év után nemigaz? Amúgy borotválni szoktam, és kíméletesen. 30/N
2009. máj. 31. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el bőrgyógyászhoz, lehet az évek múltával alakult ki az allergia.Jó bulást.
2009. máj. 31. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
valószínűleg allergiás vagy. keress egy másik stiftet. az allergia nem rögtön alakul ki, csak amikor telítődik a szervezet azzal az anyaggal, amire túlérzékeny. ez a folyamat lehet pár nap, de pár év is.
2009. máj. 31. 16:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!Szep napot mindenkinek!
2009. máj. 31. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!