Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet, h terhes lettem?

Lehet, h terhes lettem?

Figyelt kérdés
Kb. dec.03.-án kellett volna megjönnie a menzeszemnek,de nem jött meg még most sem. Eléggé aggódom. Fáj az alhasam bal oldalon, nem sokat tudok enni és a gyomrom is fáj. Egyszer a barátommal még 2 hete vasárnap úgy szeretkeztünk,h a gumiba ment el ő és utána levette és úgy folytattuk. Előtte nem volt semmi ami miatt terhes lehetnék,de most így aggódom. Pedig már éreztem ,h meg fog jönni és ezért nem aggódtam. Másnap vagy harmad nap egy kis piros folt volt a bugyimon!
2011. dec. 13. 11:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, elég valószínű, hogy terhes vagy.

Ha egy férfi ejakuál, akkor a húgyvezetékében könnyen maradhat egy kis sperma abból az ejakulációból és ezt egyetlen módon lehet kitisztítani: pisiléssel. Ha a gumi lehúzása után nem pisilt, és úgy hatolt beléd, akkor a bent maradt spermium könnyen belédkerülhetett és megtermékenyíthetett.

A piros folt a bugyin gyakran a beágyazodás jele, így ez mégjobban növeli az esélyét, hogy terhes vagy.

A hasfájás, étvágytalanság lehet a terhességtől megváltozott hormonháztartásod miatt is, de más miatt is, de a piros folt meg a menszesz elmaradása, plusz a védekezés nélküli szex egyértelműen terhességre utal.

Én a helyedben orvoshoz mennék, és kérnék egy vértesztet hcg-re. Uh még korai ilyenkor, és a vérteszt sokkal biztosabb mint a vizelet. Bár azt megteheted, hogy mielőtt elmész, csinálsz egy terhességi bolti tesztet, és ha pozitív akkor nem kell vértesztet kérni, ha negatív, akkor meg kérj vértesztet.

Mindenesetre elég valószínű, hogy terhes vagy.

2011. dec. 13. 12:21
 12/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, hát elég gáz ez így, még tanulok, 19 vagyok még csak. Ha tényleg igazad van, nem tarthatom meg. :S Nem tudnám felnevelni. Az injekciós módszer hány hónapos terhességig lehet alkalmazni?
2011. dec. 13. 12:28
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Tudod ezen akkor kellett volna elgondolkodni, mikor hagytad magad gumi nélkül megd.gni, már elnézést.

Fel lehetne fogni, hogy egy gyerek életéről van szó, nem a holnapi menüről.

Injekciós abortusz pedig NINCSEN.

Kaparás és vákuum van.

Remélem nem vagy terhes, és tanultál az esetből.

2011. dec. 13. 12:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Jah és nem ártana már elmenned a boltba és venni egy istenverte tesztet az agyalás helyett.
2011. dec. 13. 12:47
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

injekciós abortuszt Magyarországon nem alkalmaznak, de amúgy a 7. hét után erősen csökken a hatékonysága

mindenesetre egy abortusznak nagyon komoly lelki és fizikai következményei lehetnek, úgyhogy kicsit jobban gondold át a dolgot

ha tényleg terhes vagy, és a párod és a családod melletted áll, akkor rosszabbul jársz ha elveteted

egy abortusz általában tönkreteszi a párkapcsolatot és meddő is lehetsz később tőle, plusz komoly depressziót okozhat

2011. dec. 13. 12:55
 16/19 anonim válasza:
TERHES TESZTET VEGYÉL AZONNAL!!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 13. 15:08
 17/19 A kérdező kommentje:
csináltam tesztet, nem vagyok!
2011. dec. 13. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:
a terhességi tesztet reggeli első vizeletből kell csinálni... ha nem abból csinálják, akkor főleg korai terhességnél jóval nagyobb a fals negatív esélye
2011. dec. 13. 22:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Hál' Istennek. Remélem tanultál az esetből és többet eszedbe sem jut gumi nélkül szexelni.
2011. dec. 13. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!