Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok. Ti hogy vásároltok...

Lányok. Ti hogy vásároltok tampont, betétet?

Figyelt kérdés
Úgyértem egyedül/mással, milyen sűrűn, és hogy érzitek magatokat közbe(kellemetlenül/ gyorsan túl akartok rajta lenni/.. ) ??
2011. dec. 10. 21:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Volt már, hogy megkértem apukámat, mikor egyedül ment boltba. :) Na ehhez mit szóltok? :D
2011. dec. 11. 10:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves előttem Válaszoló! Ez példaértékű!!! Bárcsak minden lány így gondolkodna!
2011. dec. 11. 10:51
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

Egyedül, másokkal, még haverral is megveszem, teljesen mindegy. Felnőttek vagyunk, mindenki tudja, hogy mire való. :)

24/N

2011. dec. 11. 11:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Ma délután lementem kabátban, farmerben, és papucsban szembe a 100-asba.

Két csomaggal vettem, ráadásul egy idősebb férfi ütötte be :D Nem nagy ügy.

17l

2011. dec. 12. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:

hogy-hogy hogyan vásárolunk betétet? mintha ez valami halál különleges procedúra lenne! bemegyek a DM-be, megnézegetem hogy melyik az olcsóbb, az Always vagy a Libresse, beleteszem a szükséges mennyiséget a kosaramba, és kifizetem. Sőt hasonlóan az előttem válaszoló valamelyik lányhoz, én is megkértem már apukámat, sőt a bátyámat is, hogy vegyenek nekem (bár az utóbbi nem teljesítette :D). Nők vagyunk, ez az életünk része, fogadjuk már el végre ezt a tényt! Még csak pár hónapja veszem amúgy magamnak a betétet (nemrég jött meg) de meg sem fordult a fejemben, hogy cikinek kéne éreznem.

13/L

2011. dec. 13. 17:24
 16/17 anonim ***** válasza:
jaj én tudom mért tetted fel ezt a kérdéstt....hú először nekem halál ciki volt sőt jó sok idő kellett amíg megszoktam....főleg a Dm-ben mikor mögötted lohol a biztonsági őr ;))...na az előttem szólónak megnéztem volna h mit szól a bátyja :D
2011. dec. 15. 16:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Először mikor csak egy csomag éjszakait, meg egy csomag zöld alwayst vettem,akkor nem éreztem cikinek,csak legutóbb többet vettem, h elég legyen sokáig és mintha egy haslővéses vérmennyisége folyna belőlem annyit húztak le a kasszánál :)
2012. jan. 3. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!