El kell mennem nőgyógyászhoz?
Szerintem nem kell elmenned!! Van akinek 2-3 év mire teljesen beáll, az én anyukám, és ismerősöm is ilyen volt. De te tudod, ha úgy érzed menj el! Nem kell félni, semmi rosszat nem csinálnak, amúgy meg egyszer csak el kell menni, nem de? :)
14L
Szia! Szerintem is menj el nőgyógyászhoz! Itt máris találtam egy pár olyat, akik gyermeknőgyógyászathoz is értenek:
Írd be keresőbe, biztos a te lakhelyeden vagy annak közelében is van ilyen rendelés :)
Üdv!
Szia! Szerintem mindenképpen menj el dokihoz, ha eddig még nem tetted meg! Találtam két linket, ahol leírják, hogy pontosan hogyan zajlik egy vizsgálat. Egyébként én is szégyenlős vagyok, ezért mindig hosszú pulóverben, vagy ruhában megyek, mert fölülről úgysem kell levetkőzni.Majd szól az orvos, ha a melledet is meg akarja vizsgálni.(Nekem csak rákszűréskor szokták.)
Első alkalommal mindenképpen olyan dokihoz menj, akiről érdeklődtél már valakitől! Nagyon jó lenne női dokihoz menned, éppen elég zavaró a "szitu", ne fejeld meg még egy
idegen férfi elötti vetkőzéssel és terpesztéssel a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!