El kell mennem nőgyógyászhoz?
Igen, el kellene menned, de szerintem gyerek, vagy tini nőgyógyászhoz menjél.
Keress egy megbizható női dokit, akit meg is tarthatnál a továbbiakban is. Elötte könnyebb vetkőzni, stb.. és könnyebb megbeszélni bármiféle későbbi problémádat is.
Ne félj! Azért lenne jó találnod egy megbizható dokit, aki elött nem szégyelnéd annyira magad. Én is mindenképpen női nőgyógyászt javasolnék, aki valószinüleg megértőbb, mint férfi kollegája, hiszen ő is nő és ő is volt először nőgyógyásznál valamikor.
Kérd meg anyukádat, vagy valamelyik idősebb nőrokonodat, hogy menjen el veled, érdeklődjetek mikor ki rendel, és utána jelentkezzetek be.
Egy "kicsit" mindenképpem izgalmas lesz az első találkozás, ezért könnyits a női dokival.
Lehet, hogy tini nőgyógyászhoz kellene menned?..
19:01
Mekkora állat vagy te!!!!..
Az igaz hogy a nőgyógyász már sok puncit látott, de itt most nem az orvos érzéseiről van szó, hanem a pácienséről! Akinek aztán édesmindegy, hogy 10 vagy 1000 puncit látott e már doki!
Ezért javasolnám én is a női dokit, pláne először, mert nála aztán tényleg mindegy, hogy punci, vagy fül, vagy hát, vagy bármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!