Normális ha az alhasam "fel van puffadva"?
Figyelt kérdés
az előző menzeszem barna volt,de 4-5 napig tartott,vettem tesztet ,negatív lett.most megjött 12-én de első nap barnás volt,kevesebb,2.nap piros és sok,3.nap nem sok volt szintén és pirosas bordó,ma már csak egy 3-4cm hosszú csíkon volt vér.ez normális vagy terhes vagyok?(remélem nem)2009. máj. 15. 17:37
1/3 anonim válasza:
hát nem tudom!! menj el terhesség vizsgálatra!! ha van barátod esetleg férjed és nemrég voltatok az ágyban védekezés nélkül akkor sztem lehet hogy terhes vagy
2/3 A kérdező kommentje:
van barátom,de ez akkor 15napos lehet max sztem...
elmegyek orvoshoz,de amíg nem múlik el teljesen nem tesztelhetek igen?19 vagyok és nem jönne jól egy gyerek most:(még nem terveztük.nálunk ez úgy volt,hogy simogatás,gondolom érted..és egy picit a vége,de utána gumi volt már rajta,de félek hogy az előváladéktól baj lett:(
előtte canestent használtam,és sárga folyásom volt tőle.volt egy gombám,és még most is van hogy beleszúr a bal fészkembe vmi.
2009. máj. 15. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!