Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon pici a mellem, ez baj?

Nagyon pici a mellem, ez baj?

Figyelt kérdés
19 éves elmúltam, de a mellemnek még a melltartóméretét sem tudom, mert olyan pici hogy amikor egyszer akartam venni egyet, a legkisebb méretet se töltötte ki... =( Csak sportmelltartót hordok, mert a normális melltartó lötyög rajtam és kényelmetlennek érzem emiatt =/ Meg hülyén is néz ki, hogy csomó hely van bent =( Kell emiatt aggódnom? Igaz beszólni nem szóltak még be rá, viszont nem is nagyon néznek rám a fiúk, még soha nem volt barátom, ennek köze lehet hozzá? Hogy egy 12 éves kislánynak is sokszor nagyobb melle van mint nekem? :/ Megműttetni vagy ilyesmi soha nem akarnám és nem is fogom, mert nem szimpatikus a dolog, csak néha bánt hogy csomó felső úgy áll rajtam, mintha fiú lennék... teljesen lapos vagyok, és anyukám szinte még durvábban, szóval valszeg nem is fog már nőni az enyém se.
2011. dec. 5. 15:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%

Én ennyi idősen 164 cm voltam és 49-50 kg, kicsit vékony voltam, de szerintem nem kórosan sovány, melltartóm 70-es volt, mégsem tartottam kicsinek, legalább elfért egy marokban. :-))))

Fogadd el magad ilyennek, örülj, hogy nem vagy dagi, az sokkal rosszabb, 40 évesen majd mennek rád a kilók és 85-ös melltartód lesz, mint nekem. :-)))))

2011. dec. 5. 17:08
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
semmi baj nem volt a hangnemmel (az idegesség viszont a kóros soványság tünete) - de kórosan sovány vagy, ki kellene vizsgáltatnod magad, genetikának ugyanis ritkán van ehhez köze, a pajzsmirigyednek, esetleg egy cukorbetegségnek annál több...a melled meg zsírból és mirigyállományból áll ill állna, ha lenne rajtad zsír
2011. dec. 5. 17:12
 23/26 A kérdező kommentje:
nem tudom elhinni, hogy neked nem volt még rossz napod. az egész napom elég pocsék, és te egyből téves következtetésként levonod, hogy ideges vagyok ergo kórosan sovány, vagyis tuti cukorbeteg vagy pajzsmirigybajos. az nem mond semmit, hogy világ életemben ilyen alkat voltam? az összes orvosi vizsgálaton nem mutattak ki semmit, a vérképem kb.tökéletes... inkább neked van valami bajod idebent, ha mindenáron ki akarsz oktatni, és azt hiszed tudod mitől van ez az egész, holott nem ismersz, a családomat se. az öcsém 14 éves, 180 centi magas és ugyanaz a méretű nadrág felmegy rá amit én hordok. akkor őrá mit mondanál, fél lábbal a sírban van? megsúgom egészséges, sportol, kosárlabdázik, egész nap kajál kb. :' menj a hülyeségeiddel, komolyan. normális véleményeket kértem, nem orvosi beutalót egy pattogós ki tudja miféle embertől. nem hinném hogy többet értesz hozzá, ugyanis azt írtad először, hogy 20 kilóval többnek kéne lennem. akkor kb. 72 kiló lennék 168 centihez, az már minimum teltkarcsú... :) nem értem miért nem lehet felfogni, hogy igenis öröklődik a testalkat :'D
2011. dec. 5. 17:17
 24/26 A kérdező kommentje:
a normális válaszolóknak pedig köszönöm :) amúgy egész jól elfogadom, igazából sose a mellemmel vlt bajom, inkább azt utálom hogy mellé még viszonylag magasabb is vagyok picit az átlagnál, amitől még fiúsabbnak érzem magam és sztem feltűnőbb a laposság. de annak tényleg örülök, hogy nem vagyok kövér, lehetne rosszabb is, igaza van az egyik válaszolónak. >_< csak irritál amikor pálcikának meg laposnak hív valaki jókedvéből.. >.<
2011. dec. 5. 17:19
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor bánom, hogy ez nem ismerkedési oldal. :(
2011. dec. 5. 17:44
 26/26 anonim válasza:
Szerintem a mellméret nem annyira számít nekem is kicsik a melleim, és nem zavar(nem feltételezek semmit:))Csak azt akartam h igen,hangsúlyozd ki ami benned nagyon szép az arcodat a hajadat a szemedet (sminkeled magad?)És akkor megfordulnak utánad a fiúk...Légy egy kicsit magabiztosabb (amúgy hogyha kicsinek találod hízókúrázz(most gáznak hangzik,de nem az, pattogatott kukorica MC(mekdonáldszc)meg ilyenek csoki cukor )Remélem sikerül és biztos van olyan akinek tettszel!!!;)
2015. márc. 11. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!