Nagyon pici a mellem, ez baj?
Figyelt kérdés
19 éves elmúltam, de a mellemnek még a melltartóméretét sem tudom, mert olyan pici hogy amikor egyszer akartam venni egyet, a legkisebb méretet se töltötte ki... =( Csak sportmelltartót hordok, mert a normális melltartó lötyög rajtam és kényelmetlennek érzem emiatt =/ Meg hülyén is néz ki, hogy csomó hely van bent =( Kell emiatt aggódnom? Igaz beszólni nem szóltak még be rá, viszont nem is nagyon néznek rám a fiúk, még soha nem volt barátom, ennek köze lehet hozzá? Hogy egy 12 éves kislánynak is sokszor nagyobb melle van mint nekem? :/ Megműttetni vagy ilyesmi soha nem akarnám és nem is fogom, mert nem szimpatikus a dolog, csak néha bánt hogy csomó felső úgy áll rajtam, mintha fiú lennék... teljesen lapos vagyok, és anyukám szinte még durvábban, szóval valszeg nem is fog már nőni az enyém se.2011. dec. 5. 15:44
11/26 anonim válasza:
ez a táblázat teljesen elkeserített...
12/26 A kérdező kommentje:
megnéztem a táblázatot, és ez alapján akkor elég érdekes alkatom van... elég aránytalan lehetek, mivel a mell alatti szélesség alapján nagyobb méret kéne, mint a mellbőségem alapján, ergo ami nem szorít szét a mellem alatt, az lötyög... ami meg mellben jó, az túl szoros alatta. szóval igenis van olyan, hogy nincs megfelelő melltartó =( fenének sporoltam, akkor nem lenne ilyen csúnya széles hátam =(
2011. dec. 5. 16:27
13/26 anonim válasza:
A férfiak többsége a kismellű nőket szereti. A nagymellekérti rajongás csak kamu.
14/26 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom mi a baj velem, hogy sose néznek meg a fiúk és már 19 elmúltam... más után meg már 13-14 évesen 20 csávó fut (abba ne menjünk bele h erről mi a véleményem, csak szemléltetésképp írtam:'D) és nem, nem vagyok ronda, nem azért, mert ilyenkor szokott ez az indok jönni XD
2011. dec. 5. 16:31
15/26 anonim válasza:
Hangsúlyozd ki azt, ami szép benned, pl. a szemedet,hajadat, ha jó a lábad hordj mini szoknyát nadrág helyett, stb.
16/26 anonim válasza:
írd már meg a két méretet légy szíves nekem, akár privátban is
17/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, ha pici a melled, hiszen így is lehetsz nagyon nagyon szép! :)
18/26 A kérdező kommentje:
73 a mell alatti, és 77 a mellbőség... olyan aránytalan, hogy csak 4 centi az eltérés. =( meg túl szélesnek érzem magam mell alatt, pedig 51-2 kiló vagyok 169 centisen amire mindenki azt mondja hogy sovány vagyok... csak asszem erősebb a csontozatom =( és ezzel a magassággal + lapos is vagyok már néha tényleg fiúnak érzem magam :/
2011. dec. 5. 16:44
19/26 anonim válasza:
nem aránytalan vagy, csak kórosan sovány...ami viszont okozhat egészségügyi problémát jócskán (menstruálsz egyáltalán???) min 15, de inkább 20 kg-ot kéne híznod és melled is lenne + a kóros soványság helyett nőnek néznél ki és egészséges lennél
20/26 A kérdező kommentje:
azért ezt a hangnemet kikérem magamnak, bocsi... :/ semmit nem tudsz rólam a mellméreten, magasságon, súlyon kívül. látszik mennyire vagy tisztában a genetikai adottságokkal :') kösz hogy egyből betegnek titulálsz. igen, menstruálok, 11 éves korom óta, 19 éves vagyok, és csak a sportolós időszakomban voltam több kiló (nem sok, max. 55, az az izom súlya volt amit magamra szedtem és azóta jócskán eltűnt mivel abbahagytam a sportot. azt mondják az izomnak a súlya nagyobb is, mint a háj...) anyukám 164 centihez ennyi idősen 47-48 kiló körül mozgott, kb ugyanaz az alkatunk csak picit magasabb vagyok. nem vagyok beteg, ezt örököltem, és rendesen eszek... gondolkodj, mielőtt véleményt alkotsz valakiről... :/
2011. dec. 5. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!