Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon pici a mellem, ez baj?

Nagyon pici a mellem, ez baj?

Figyelt kérdés
19 éves elmúltam, de a mellemnek még a melltartóméretét sem tudom, mert olyan pici hogy amikor egyszer akartam venni egyet, a legkisebb méretet se töltötte ki... =( Csak sportmelltartót hordok, mert a normális melltartó lötyög rajtam és kényelmetlennek érzem emiatt =/ Meg hülyén is néz ki, hogy csomó hely van bent =( Kell emiatt aggódnom? Igaz beszólni nem szóltak még be rá, viszont nem is nagyon néznek rám a fiúk, még soha nem volt barátom, ennek köze lehet hozzá? Hogy egy 12 éves kislánynak is sokszor nagyobb melle van mint nekem? :/ Megműttetni vagy ilyesmi soha nem akarnám és nem is fogom, mert nem szimpatikus a dolog, csak néha bánt hogy csomó felső úgy áll rajtam, mintha fiú lennék... teljesen lapos vagyok, és anyukám szinte még durvábban, szóval valszeg nem is fog már nőni az enyém se.
2011. dec. 5. 15:44
1 2 3
 1/26 Antimod ***** válasza:

Egészségügyileg biztos, hogy nem baj, pláne, ha öröklött.

Érdekes, azért anyukádnak is lett valahogyan egy lánya. :)

Hidd el, én ezerszer előbb választottam volna egy ilyen mellű lányt, mint valami kitömött, szilikonost.

2011. dec. 5. 15:48
 2/26 anonim ***** válasza:
Hidd el, így is el fogsz kelni. :-)))
2011. dec. 5. 15:50
 3/26 anonim ***** válasza:

[link]

kizártnak tartom, hogy ne lehetne rád való melltartót kapni, ahhoz teljesen laposnak kéne lenned

2011. dec. 5. 15:53
 4/26 anonim ***** válasza:

milyen vigasztaló :D

nem baj, hogy kicsi a melled! genetika, ne törődj vele! :)

2011. dec. 5. 15:56
 5/26 A kérdező kommentje:

utolsó : köszi a linket, de nem kéne egyből belém kötni. boltban voltam, ott nem volt jó egyik se. a hátam kicsit széles az alkatomhoz képest (nagyon vékony vagyok) mert sporoltam sok ideig, és emiatt ami ott jó, az mellben már gyakorlatilag megesz... és egyébként tökéletesen elvagyok a sportmelltartókkal, csak kíváncsi voltam hogy mások szerint nem-e gáz ha egy lány ennyi idősen csak sportmelltartót hord és nincs nagy melle...

a másik 2 válaszolónak pedig köszönöm >.< nem aggódok hogy pont emiatt ne lenne, amikor nálam sokkal csúnyább lányoknak is sikerül, akkor nem hiszem hogy a mellem miatt fogok örök életemre egyedül maradni :|

2011. dec. 5. 15:59
 6/26 anonim ***** válasza:
90%
egyébként nekem 70cm mell alatt, mell meg 75 cm... ici-pici, mégis volt, aki szívesen tapizta :D
2011. dec. 5. 16:00
 7/26 A kérdező kommentje:
tudom hogy genetika, anyukámnak még annyi sincs mint nekem, pedig szült már 2 gyereket. csak néha mégis felidegesít, hogy 12 éves kislányok rohangálnak 3szor akkora mellel :/ és így sok női szabású felső idétlenül áll rajtam... néha úgy érzem magam mintha egy fiú próbálna lánynak öltözni>-< Egy nem 100%ig testrefeszülős felsőben már oldalról teljesen lapos vagyok :/ De feszülőseket meg azért nem szeretek hordani mert még jobban kihangsúlyozza hogy egy deszka vagyok, és minden csontom kilóg, hogy kb. bökni lehet a csípőmmel .__.
2011. dec. 5. 16:01
 8/26 anonim ***** válasza:
nem kötekedésből írtam, megmérnéd a két szükséges adatot a link alapján? milyen fehérnemű boltban jártál, ahol nem tudtak segíteni? a húgom melle szülés előtt szintén pici volt, mégis mindig a legextrább csipkés melltartókat vette meg 70 AA méretben ;)
2011. dec. 5. 16:07
 9/26 anonim ***** válasza:

Sok férfi a kis melleket szereti, azért van kicsi és közepes és nagy mell, hogy legyen választék. :-))))

Egyébként én is nehezen kapok melltartót, mindegyik szorít ami mellben jó, mert széles a vállam és a hátam, de szerintem ha nem szükséges, nem is kell, csak gond van vele.

2011. dec. 5. 16:09
 10/26 anonim ***** válasza:
akkor örüljön a fejének... meg a melleinek! :D
2011. dec. 5. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!