Mi lehet az oka annak, hogy kevesebbet vérzek menzesz alatt?
Figyelt kérdés
Régebben nagyon sok jött. Most már a második alkalom, hogy kevesebb van. Előző menzeszem után 1nappal teszteltem is, negaív volt. Remélem ez nem változott. 12én megjött, barnás volt inkább, tegnap rendesen piros meg akkor jött is rendesen. Picit darabos is. Illetve nyálkás nagyon. Ma meg már megint kevesebb van. Bordós pirosas rózsaszínes. Ma fürdés óta már szinte alig. Lehet reggel majd megint fog.
Félek, hogy gond lehet. Vettem tesztet, menses után fogok, meg dokihoz is menni, de addíg is még szétidegelem magam. Szerintetek?
2009. máj. 14. 22:20
1/3 tade válasza:
Szia. SZerintem normalis. Nekem regebben 8 napig volt meg, az elso 3 napban 2 orankent jartam tampont cserelni. Most meg 3 napig van meg, de a 3. napon, szinte csak barna jon. Van, hogy 2 napig van csak meg, valtozo. En tegnapelott voltam dokinal, csinalt rakszurest is, ultrahangot, mindent rendben talalt. Szoval ne aggodj, lehet, hogy a szervezeted, fejlodik, valtozik, es igy valtozik a menstruaciod is.
2/3 A kérdező kommentje:
De nem szedsz mellette tabletátt vagy valamit, ami befolyásolja? Illetve hány éves vagy? Én 19
2009. máj. 15. 09:50
3/3 tade válasza:
Szia. 25 eves vagyok, es nem szedek mellette tablettat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!