Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy kevesebbet vérzek menzesz alatt? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Régebben nagyon sok jött. Most már a második alkalom, hogy kevesebb van. Előző menzeszem után 1nappal teszteltem is, negaív volt. Remélem ez nem változott. 12én megjött, barnás volt inkább, tegnap rendesen piros meg akkor jött is rendesen. Picit darabos is. Illetve nyálkás nagyon. Ma meg már megint kevesebb van. Bordós pirosas rózsaszínes. Ma fürdés óta már szinte alig. Lehet reggel majd megint fog.

Félek, hogy gond lehet. Vettem tesztet, menses után fogok, meg dokihoz is menni, de addíg is még szétidegelem magam. Szerintetek?

2009. máj. 15. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Minek idegeskedsz? Azzal semmit nem érsz el, vettél tesztet, mész dokihoz, megtettél mindent. Amúgy meg inkább valami gomba esetleg. vagy örülhetnél, hogy már nem vérzel annyira, ennyi.
2009. máj. 15. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Hány éves vagy? lehet, hogy most áll be rendesen a havid. Vannak akinek csak 2-3 napig tart.

Szerintem ne idegeld szét magad, attól nem lesz jobb.

2009. máj. 15. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Valoszinüleg felfàztàl szerintem! Nem hiszem hogy terhes vagy, de làttunk màr ilyet! Igyàl kamilla vagy cickafark teàt, mig nem jutsz el dokihoz, ezek belsöleg is fertötlenitenek! De azt hiszem a cickafark jobb ilyen problémàra!
2009. máj. 15. 13:22
 4/6 A kérdező kommentje:

még előtte 11én narancssárgás folyás volt. Az is furcsa votl. Bár előtte canesten kúpit használtam, mához kb 1 hétre.

Sajnos nagyon idegeskedő vagyok, ha fáj a hasam, vagy nagyobbnak látom, vagy hányingerem van picit, akkor már arra gondolok, hogy terhes vagyok.

A tesztre is sokan mondják, hogy nem megbízható. (gabrielt vettem). Mindíg a legrosszabbra gondolok.

19éves vagyok amúgy.

2009. máj. 15. 13:25
 5/6 A kérdező kommentje:
ma már amúgy csak kevés van, pár cseppnyi.
2009. máj. 15. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:

One minutest szoktam venni, nekem eddig bevàlt! Mikor terhes voltam kimutatta azonnal, sajnosa baba elhalt! :(

A kupnak is lehet hatàsa, hogy ilyen a menszeszeed! Szerintem nyugi, nem vagy terhes! Sokat idegeskedtem én is ano, de csak 31 évesen lettem terhes, mikor akartam is! :) Bàr azota se értem, miért nem estem addig teherbe!

2009. máj. 16. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!