Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen az első nőgyógyászati...

Milyen az első nőgyógyászati kivizsgálás?

Figyelt kérdés
15éves vagyok és anyukám szeretne elvinni egy kivizsgálásra, de félek, hogy mit fognak csinálni.. eddig egyszer voltam úgy fiúval, de arról nem tud. normális válaszokat kérlek.mit takar az orvosi titok tartás? mert már hallottam olyanról is.
2011. dec. 4. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy, miért akar anyukád nőgyógyászhoz vinni?
2011. dec. 4. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Ja bocs! :D Ezt félreolvastam.

[link]

Tessék, egy kis segítség. Első voltam.

2011. dec. 4. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem mindenképpen női nőgyógyit keress! Pláne első alkalomra.

Nem annyira kínos a vetkőzés ,terpesztés elötte.

Tudomásom szerint ha nem akarod, akkor nem lesz bent a vizsgálat alatt anyukád, és akkor megmondhatod esetleg a dokinak, hogy ne mondja el anyukádnak.

Ezt is jobban megtudod beszélni egy dokinénivel...

Valószínűleg tini nőgyógyászaton lenne a helyed.

2011. dec. 4. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Tini nőgyógyászat és doki NÉNIvel megbeszélni, hogy anyudnak ne szóljon!
2011. dec. 4. 16:55
 5/8 A kérdező kommentje:
és szerintetek belefog menni az orvos?amugy lehet hogy anyum nővére visz el szerintetek ugyan az vonatkozik rá is?ha akarom kiküldik?
2011. dec. 4. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, csak akkor maradhat bent, ha te megengeded.
2011. dec. 5. 07:48
 7/8 A kérdező kommentje:
és a szüzességemről fog beszélni a doki mármint elfogja mondani h már nem vagyok az?
2011. dec. 5. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem, ha nem engeded meg, hogy a kisérő bent maradjon a vizsgálat alatt, akkor el tudod mondani a dokinak (ezért is javaslom a női dokit, mert vele talán könnyebb ez is), hogy ne szóljon erről.

Az orvosi titoktartás kötelezi őt is, meg az aszisztenst is, hogy ami kettőtök között elhangzik, az ne kerüljön tovább. Ha nem így történne, akkor az orvos törvényt szeg!

2011. dec. 6. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!