Milyen betegségem lehet?
1-2 napja nagyon viszket, ég és élesen szúrva fáj a nemi szervem. A nagyajkak mellett piros... a kisajkakat ahogy széthúzom, a hüvelybemenetnél fehér valami van mindenhol. Nem folyós inkább olyan túró szerű. Fehér folyásom eddig is volt, nem lett több se semmi, nem kellemetlen szagú. Mitől van ez? Mivel kezelhetném?
L/18
gyulladás, fertőzés
Doki mihamarabb!
ez bizony gombàs fertözés, annàl szokott túrószerü lenni. Nekem is volt màr és úgy volt mint nàlad.
Menj el a gyógyszertàrba, vegyél Canesten Kombit. 3 napig kell hasznàlni a kúpot (annyi van benne) a krémet meg ameddig kell (bàr ha nem múlik el semennyire se akkor orvos!) egy hétig ha tünetmentes vagy, meggyógyultàl.
(Ha van baràtod, neki is kenni kell magàt, mert össze vissza fertözitek egymàst- ne tévesszen meg ha neki nincsenek tünetei, ez a fiúknàl àltalàban így van)
és addig csak óvszerrel szexeljetek
Ne okold magad (màrmint persze alapvetö higénia, fürdés-tisztakézzel "nyúlkàlàs" gondolom megvan)
De ez szinte "csak úgy" megtörténik...aligha tehetünk ellene.
Nekem példàul nagyon rövid a gàtam, így hàtulról simàn "àtvàndorolnak a bacik". Tudod milyen sok baktérium van a beleinkben?...ràadàsul a meleg és nedves helyeket szeretik..
Amit még tehetsz, hogy "hàtrafelé törlöd ki" hogy ne kend oda az ottani bacis nedveket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!