Mit lehetne tenni ilyen helyzetben? Milyen óvintézkedéseket lehet tenni?
Figyelt kérdés
Ha az iskolában átázol?2011. nov. 30. 18:57
1/8 anonim válasza:
Végy egy forró fürdőt
Igyál meg utána rögtön egy nagy adag forró citromos teát
Ha van 1 szem kalmopirin
És abban a percben be az ágyba, jól betakarózni!
2/8 anonim válasza:
Köss a derekadra egy pulcsit reggel,az eltakarja a feneked.
És vigyél magaddal betétet,tampont amit használsz, és menj ki minden szünetben ellenőrizni,cserélni!
3/8 anonim válasza:
Vinni kell magaddal betétet és gyakran kell cserélni. Plusz én az első napokban mindenhova magammal viszek egy váltás bugyit is. Nekem egyszer annyira átázott, hogy foltos lett a gatyám, azóta csak fekete nadrágban járok olyankor.
4/8 anonim válasza:
Húha, Első, valamelyikünk nagyon félreértette a kérdezőt???
2.vagyok.
5/8 anonim válasza:
Alapból úgy öltözz, hogy ne legyen gáz. Minden szünetben menj ki wcre, de legalább minden másodikban, és számold ki, hogy mikor kell cserélj. Én három óránként szoktam, bár tampont használok, nem tudom, betéttel mennyi, kinek milyen erős a vérzése, vagy milyet használ. Ha nagyon para, vigyél magaddal egy váltó bugyit, vagy vehetsz is fel a sima bugyira mégegyet, esetleg egy franciabugyit, ha biztos akarsz lenni a dolgodban. Legyen nálad mindig betét/tampon, ha nincs, akkor ne érezd kellemetlennek kérni, barátoktól nyugodtan, jártam már úgy, hogy mentem barátnőmhöz tamponért, és ha bárki kér tőlem, és van nálam cucc, én is adok, hiszen tudom, hogy milyen kellemetlen ilyenkor a helyzet. Ha van nálad pulcsi, akkor kösd a derekadra, vagy ha esetleg valakinél van, el is kérheted szerintem, én odaadnám. De az a legegyszerűbb, ha rendszeresen cseréled, betétnél látod, hogy mikor kell, tamponnál tudnod kell, hogy neked milyen időközönként kell, de érzed, ha tele van, és ha tampont használsz, mindig tegyél alá tisztasági betétet! És akár betét, akár tampon, inkább cserélj gyakran, mint ritkán, ha látod, hogy még bír 20 percet pl éppen, de még van egy háromnegyed órás tesid pl, akkor cseréld ki.
6/8 anonim válasza:
Bocsi, én értettem, pontosabban olvastam félre: most látom, hogy nem átFázol-t írt a kérdező. Válaszom vissza-vonva!
7/8 anonim válasza:
Tampon + betét egyszerre, kibírható, és sztem tuti h nem lesz úgy baj.
8/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz tampont használni, akkor a legvastagabb betétet tedd a bugyidba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!