Elképzelhető, hogy csökkent az ösztrogén szintem?
Ha a menstruációd rendszeresen megérkezik, akkor kicsi a valószinűsége, hogy alacsony az ösztrogén szinted.
Vannak akiknek a mellei még később is nőnek. A mirigyállomány kevéssé, inkább a zsirszövet és egyéb kötőszövet tömege nő meg. A mamád édesanyád anyukája, vagy édesapádé? Azért mert azok a tulajdonságaink amik a nemünkkel függnek össze apai oldalról is öröklődhetnek, természetesen ott is a nőktől. Az egész alkatodat egyeztesd össze a nő rokonaiddal, főleg a nálad idősebb előző generációkból. Lehet, hogy találsz olyan személyt akivel a legtöbb hasonlóság van rajtatok és neki is kisebb a melle, vagy később nőtt meg.
Nem gondolom, hogy a kisebb melled rendellenesség volna.
A hormonszintjeidet nőgyógyász vizsgáltathatja, de indok is kell hozzá.Pl: Nem menstruálsz megfelelően. Kisbabát szeretnétek a pároddal és nem esel teherbe, már régóta. stb.
Próbáld meg elfogadni, (főleg ha a pasik úgyis oda vannak érted) bár tudom, hogy ebben az életszakaszban nehéz. Én 19 évesen 65-össel kezdtem A kosár, 164cm/48kg. Most 85-ös B kosár, 164 cm/60kg. Push-up-al minden megoldható. A pasiknak sokszor elég a látvány adta illuzió.
Bizonyára más is van a világon a szexen kivül. Normális vagy, ha időnként nem kivánod, de a pasidtól is sok minden függ és az érzélmeidtől is. Jobb ha a szerelemtől indulsz be, és nem vagy gépies.
Köszönöm a választ!
A menstruációm nem jöm meg rendesen, mindig késni szokott egy, két, de volt már rá példa hogy két és fél hetet is. Kicsit kellemetlen. Valamint most olvastam hogy jele lehet a szárazabb haj és könnyebben is korpásodhat a fejbőr és nálam ezek is megvannak, bár ennek lehetnek más okai is.
Anyukám rokonairól beszéltem, apám családját nem ismerem, így sajnos nem tudok utána nézni... Az igaz, hogy anyum női rokonai közül én vagyok alakra a legnőiesebb, a többieknek inkább fiús alkatuk van.
Igazából nem csak azzal van a baj, hogy kicsi, hanem a formája sem az igazi és petyhüdtnek tűnik. A barátom elvileg szereti de én marha rondának tartom. (165 centi vagyok, 64 kg)
A barátomat nagyon szeretem és szeretnék vele többször együtt lenni, csak nem jön az a bizonyos érzés és így nem vagyok rá képes. Pedig mindent megtesz azért, hogy megjöjjön a kedvem, rendkívül megértő és kedves, de valahogy nincs eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!