Az anorexia segít?
az anorexia egy mentális betegség...tönkremegy a csontrendszerük, életre meddővé válhatnak, sőt a szívük is beadhatja a kulcsot...+ fakó, ráncos bőr, kihulló haj és fogak, töredező körmök
menj el egy normális gyermeknőgyógyászhoz, az tudja kezelni a problémád...kérd, hogy hormonvizsgálatot is végezzenek
a májfoltok ill a hízás meg egyénfüggő, nem mindenkinél jelentkezik, aki fogamzásgátlót szed, sőt, nagyobb az esélyed arra, hogy szebb lesz a bőröd, hajad tőle, és van, aki még fogy is a tablettától, de az emberek többségen semmilyen mellékhatás nem jelentkezik, bármennyire is a rémhírek terjednek
Az első hozzászóló jól mondta. Egy gyermeknőgyógyászhoz kellene menned. Ez leginkább hormonális probléma lehet...
Az anorexia segít. pff ez hülyeség. Persze, lehet, hogy nem fog megjönni, de ha úgy fogsz élni, mint egy anorexiás, akkor az is előfordulhat, hogy nem lehet gyereked. Én nem anorexiás voltam, túlsúlyos voltam és elkezdtem erősen koplalni és valóban, nem jött meg a havim, viszont ha tovább folytattam volna azt az életmódot, nem biztos, hogy most egészséges lennék.
A fogamzásgátló meg nem mindig okoz másfoltokat, elhízást. Én amikor elkezdtem szedni, akkor eltűntek a pattanásaim és észrevettem, hogy egyre ritkábban kell szőrtelenítenem. Vagyis a tabi megoldotta a kamaszkorom rossz problémáit.
Az egyik barátnőm fogyott 5 kilót, habár nem is kellett volna neki fogynia az 56 kgjából... Mindenkinél mások a mellékhatások. Eleinte figyeltem, hogy hízok e tőle, figyeltem, hogy történnek e rossz változások, szerencsére nem. Pedig én is rettegtem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!