Ti szoktatok tesizni ha menstruáltok, ha igen mit csináltok hogy ne ázzatok át?
Figyelt kérdés
Pl.: ha most tanuljuk a gyűrűzést2011. nov. 21. 15:37
1/11 anonim válasza:
Én tampont használok, de ha tesi van és tudom hogy a problémám nem olyan veszélyes, akkor betétet is helyezek fel, illetve viszek magammal egy tartalék alsó neműt is. Egyébként a tesitanárom rendes, havonta egyszer ad felmentést, ha valakinek megvan, tesiznie akkor is kell de ha olyan gyakorlatok vannak ami zavarná akkor azt nem kell megcsinálnia.
2/11 anonim válasza:
Nálunk nem volt felmentés, csak úszás alól, viszont a tanár írta, hogy kinek mikor jött meg, hogy ne lehessen havonta többször lógni úszásról.
3/11 anonim válasza:
sajnos az én tanárom nem iylen kedves. nekünk csak akkor engedi hogy fel legyünk mentve ha a szülő ír neki egy fel mentést. ez persze érthető de mit csináljak ha a második órában jött meg? mennyek el anyám munkahelyére hogy írja be? amúgy én akkor sose tesizek ha meg nincs felmentésem és mégis megjött akkor meg nem megyek be órára.
4/11 anonim válasza:
Ha majd dolgozol, akkor sem maradhatsz otthon minden hónapban egy hétig.
5/11 anonim válasza:
Én sportoltam is fiatalabb koromban, kilométereket futottam.
6/11 anonim válasza:
a test mozgás segít a mensrtuációs görcsökben és miért akadályozna a mensi ebben?ha meg nem akarod hogy át ázz akkor használj több cseppes betét,am meg miért áznál át,nem értem?én sosse kértem felmentést és a igaza van az egyik hozzászólónak hogy ha meg lesz nem mész majd dolgozni?hidd el lesznek még ennél rosszabb női problémáid is mint ez
7/11 A kérdező kommentje:
Én eddig mindig tesiztem ha megvolt..csak félek hogy átázik mondjuk ha a gyűrűzést tanuljuk ott forogni kell meg fejjel lefelé lenni és úgy könnyeben elcsúszik vagy átázik..
2011. nov. 21. 23:21
8/11 anonim válasza:
milyen suliba jársz?nekem sose kellet gyűrűzést tanulni,csak a fiúknak
9/11 anonim válasza:
nem értem azokat akik azt iragatják hogy"majd amikor dolgozol...˝mert most tini szokn kell a helyzetet és igen is van olyan hogy annyira rosszul van valaki amikor megvan hogy mozdulni se tud
felnőt korára már elég tapasztalt lesz és gondolom a munkahelyén nem fog futni,ugrálni meg bukfencezni a kedves kérdező
de ha nem olyan erős a vérzés és ha még megtudsz mozdulni akkor érdemes tesizni
10/11 anonim válasza:
ha megvan akkor is tesizek mert ez egy természetes dolog,nem tudsz ellene semmit se tenni,és tampont használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!