Mi lehet ez? Az orvosok sem tudnak segíteni.
Figyelt kérdés
Már lassan féléve járok nőgyógyászhoz és urológiára mert csíp a vizeletem fáj ha együtt vagyok a párommal utánna pár óra múlva megint előjön a csípő vizelet és szinte egész a köldökömig érzek valami nyilaló fájdalmat! az orvos azt mondta hüvelygomba felírt mykogal kúpot meg dermic tablettát használt is 1 hónapig aztán megint jelentkeztek a tünetek voltam az urológián nitrofurantoint írnak fel vagy szumetrolint a nitrofurantoin már nem is használ... És már nem csak akkor jönnek elő a tünetek ha együtt vagyok a párommal vagy ha megfázom! Elő jön menstruáció előtt ha nem iszom eleget de kezdem azt hinni akkor is ha valami olyat eszem! Reggelente ha későn ébredek és nem iszom akkor fáj a vesém és a hüvelyem körül piros foltok vannak ami néha olyan mintha sebes lenne de nem fáj ha hozzáérek.az sem fordulhat elő hogy azért mert gyakran váltogatom a partnereim mert 18 éves vagyok és eddig egyetlen fiúval feküdtem le! Csináltam candida tesztet de negatív lett szóval nem az. és a páromnak nincsenek tünetei! Tanácstalan vagyok kérlek segítsetek hiába fordulok orvoshoz nem segít!2009. máj. 11. 16:25
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg a sósvizes ülőfürdőt. Nekem is hasonló panaszaim voltak, az orvos nem tudott semmit mondani, mert a tenyésztés negatív lett. Onnantól kezdve nem foglalkozott velem. Az ülőfürdőbe tehetsz a són kívül még kamilla- vagy cickafarkteát is. Este fürdés után ülj bele, legyen végig jó meleg és csináld kúraszerűen 4-6 hétig. Nekem segített (igaz nem múlt el végérvényesen, előjön, de már egyre ritkábban és enyhül a fájdalom is). Egy próbát megér, remélem, segíteni fog.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak sima konyhasót kell beletenni? meg kamillát? azt hiszem ma este ki is próbálom! Köszönöm:)
2009. máj. 11. 16:43
3/4 anonim válasza:
Persze, jó a sima konyhasó is. Tehetsz bele 2-3 marékkal is. Ülj benne kb fél órát. A kamillát pedig akár bele is szórhatod.
4/4 anonim válasza:
Nekem vesemedence gyulladásnál voltak ezek a tüneteim!Később jött a fájdalom és akkor derült ki,hogy mi okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!