Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jött meg az első mensid...

Mikor jött meg az első mensid és hogy reagáltál rá?

Figyelt kérdés
Elörre is köszi! :)
2011. nov. 19. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14 évesen még nem kell megijjednek hogy nincs mensid,csak biológialag még érettlen ez egyre ritkább,most már 12 éveseknek egyre gyakrabban jön meg a mensijük,16 éves kor a végső határ,odáig mindenképp meg kell jönnie,ha még se akkor orvosi segítségre van szükséged.De szerintem itt lesz már az ideje hogy megjöjjön.Nyugi,szerintem nem sokára meg fog jönni.
2012. márc. 10. 15:37
 12/14 anonim válasza:
15 leszek egy honap mulva és még nekem sem jött meg:||
2012. jún. 7. 15:03
 13/14 anonim válasza:

Osztálykiránduláson voltunk,7 órás túrán.Éreztem,hogy nagyon kell pisilnem,és iszonyúan görcsöl a hasam.Elindultam az egyik barátnőmmel,mert neki is kellett.Lementünk a patakpart közeléba,ahol nem látnak a többiek.Sokáig ott voltam guggolva mert mindig csurgott valami belőlem.Amikor végeztem a barátnőm szólt,hogy nézzek magam alá,és váá minden tiszta vér volt.Az volt a szerencse,hogy az ő táskájában volt betét,így adott.Viszont akkor jöttek le a fiúk is focizni,úgyhogy rohantunk,mint az állat,és csak mire felértünk,addigra láttuk,hogy belefolyt a patakba.És ezt látták a fiúk is.Még mindig rajtam röhögnek.Áhh,alig égtem

(bocsi,kicsit hosszú lett.)

2012. júl. 2. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:
én nem ilyedtem meg ha anyu már azt kimeri mondani hogy felvilágosítalak és megtörténik barátnőm 12 éves anyukája azt nem meri kimondani előtte hogy cici -.- én már nem félek mirt is féljek?
2012. szept. 25. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!