Mikor jött meg az első mensid és hogy reagáltál rá?
11 éves voltam,(de már 8 évesen mesélgetett az anyu róla,a betétekre rákérdeztem,nagyobbaktók kérdezgettem a témáról stb,stb mi is az,mik kell tenni,természetes dolog,és minden évben azért felhozta,mert hamar elfelejtheti egy kisgyerek és azért ő is hallott róla hogy akár 10 évesen is lehet már mensije egy kislánynak,így jobb felkészíteni a gyereket)így nekem ez természetes volt,nem ijjedtem meg.A mamámnál jött meg és az a szerencsém volt,hogy igaz már évtizedek óta nem volt mensije de volt nála egy betétcsomag,így simán besétáltam a mozsdóba elkértem a betétet,közöltem vele nagylánnyá váltam és betettem a bugyimba.Haza mentem és elmondtam anyunak.Meg nekem azt is elmondta hogy ez a nagylánnyá vállás jele,amikor egy lánynak már lehet kisbabája,úgyhogy nem volt nálam dráma belőle.Cikinek nem éreztem de annak kicsit örültem hogy megvan mert akkor már nemilegérett vagyok és az milyen menő,tudom vicces de ez van.És a többi csaj is a suliba alíg várta hogy megjöjjön,ne hogy lemaradjon fejlődésben a többitől mert az ciki,mintha nem nőne a cicije.
Nekem elég sokáig eltartott az első években akár 10-12 napig is,nem görcsölt a hasam,és nem is volt nagyon erős és rendszeres is volt.Így csak a napok számával volt problámám.
Két hete.Rögtön tudtam mi az mivel anyukám felkészített rá.
11/l
MInt pl nekem.. :((
14 vagyok, és még nincs meg.. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!