Anna cica kérdése:
Nagyon félek, Anyukám nőgyógyászhoz akar vinni. Maszti végett már nem vagyok szűz, átszakadt. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan fog reagálni próbáltam affelé mozdítani a dolgot hogy félek hogy idegen ember kutakodjon oda lent. Egyéppként a panaszom fehér folyás és kimaradt a menzi már 1 hónapja meg kelletvolna jönni. De sehol semmi. Fehér krémes néha takony állagú cucc jön belőlem. Meglehet ugy vizsgálni hogy nem kell széttenem a lábam? Anyukám mindenképpen megtudja hogy nem vagyok szűz,? És ha megtudja valószínű hogy egy péniszre gondol jobban mint egy fésű nyélre? Nagyon félek mi lesz ebből! SOS! Minden eggyes véleményre égető szükségem van.Előre is köszönöm.2011. nov. 17. 18:13
21/22 anonim válasza:
Az anyudnak nem kell róla tudnia. Lehet a fésü miatt megsérült a hüvely fala. Gondolom maszti előtt nem fertőtlenítetted. Valószínűleg bakteriális fertőzésed van. Ad rá kúpot és antibiotikumot. Ne aggódj! A szüzességed meg csak férfival veszítheted el! Inkább szerezz vibrátort. Attól nem sérülsz meg. A fésüt meg arra használd, amire kifejlesztették!
22/22 Kormányzo85 válasza:
Miért fésűnyélel? Miért nem rendelsz egy normális vibrit? Az még is jobb meg biztonságos. Kb 10ezer Ft nem kérnek életkort sem.Van email címed arra kéred az utalásos számlát és a közeledben lévő csomag automatába. Ha nincs bankszámlád meg kéred az egyik barinőd utaljon ő te meg oda adod a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!